15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


AUTO REPAIR SHOP - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Tο συνεργείο αυτοκινήτων μας έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στον χώρο αυτό, είναι το μεράκι για τη δουλειά μας, η πολύ προσεκτική εργασία αλλά και η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, που βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε του σχετική εργασία. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε το σέρβις και του δικού σας αυτοκινήτου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Κούζνος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το συνεργείο μου, προσφέρει ανθεκτικές λύσεις για το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Διαθέτω πολλά χρόνια στον χώρο των επισκευών οχημάτων καθώς και εξίσου πολύπειρη ομάδα μηχανικών, έτοιμη να διευθετήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας δημιουργεί το όχημα σας. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά ανταλλακτικά και έχουμε ως στόχο να παρέχουμε αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας για πολύ καιρό. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε! Με άριστες τεχνικές γνώσεις, πολυετή εμπειρία, ύψιστη ποιότητα ανταλλακτικών αλλά και προσιτές τιμές φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο επισκευής του οχήματος σας, αναλαμβάνει πληθώρα σχετικών εργασιών, με πρωταρχικό της μέλημα την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στόχος μας είναι ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Μας χαρακτηρίζει το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης. Το καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πολύ εξυπηρετικό και έτοιμο να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MOTORTECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις μας αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Σφυρίδογλου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Χαρακτηριζόμαστε από τους πελάτες μας, ως συνεπείς και υπεύθυνοι. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια ψάχνοντας πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας ανεξαρτήτως, εταιρείας και δυσκολίας, δίνοντας άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στο συνεργείο θα βρείτε καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλη γκάμα γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και προσωπικό με πολυετή εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται με παρακολούθηση σεμιναρίων. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται, άμεσα και με αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ - AUTOMOTIVE ENGINEERING - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πολυετή εμπειρία στη φροντίδα του επαγγελματικού και επιβατικού αυτοκινήτου το συνεργείο μας προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου, από συμβατικά ηλεκτρικά μέρη έως και τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά και από τα μηχανικά έως τα μοντέλα diesel. Η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας υπηρεσίες, όπως: Service - Επισκευή Μηχανολογικών & Ηλεκτρικών - Φανοβαφείο - Ελαστικά - Ευθυγράμμιση - Ζυγοστάθμιση - Συντήρηση Κλιματιστικού - Κάρτα καυσαερίου Βενζίνης & Πετρελαίου - Έλεγχος ΚΤΕΟ - Γνήσια Ανταλλακτικά - Γνήσια Αξεσουάρ - Υγραεριοκίνηση. Το συνεργείο μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της AUTOFIT και παρέχει σε όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά ένα (1) έτος εγγύηση. Παρέχεται, επίσης, στους πελάτες δωρεάν όχημα αντικατάστασης, όσο διαρκεί η επισκευή του δικού σας, καθώς και παραλαβή - παράδοση του οχήματος όπου επιθυμεί ο πελάτης, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη συνέπεια στις ανάγκες σας, κάθε είδους εργασίας, που σχετίζεται με το service του αυτοκινήτου σας και ιδιαίτερα με τους καθρέπτες και τα παρ μπριζ σας. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η ποιότητα της εργασίας μας, τα άριστα ανταλλακτικά αλλά και η προσεχτική εργασία. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας αλλά και υπηρεσίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε, από την ποιοτική και άκρως επαγγελματική μας δουλειά, αλλά και από τις προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό είμαι διατεθειμένος να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και να σας παρέχω μαζί με το εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό, εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτου. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η αφοσίωση που δείχνουμε στους πελάτες μας, το μεράκι για τη δουλειά μας και η λεπτομερής εργασία. Όλα αυτά πάντα συνδυάζονται από ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας αλλά και ιδιαίτερη εργασία σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να διορθώσουμε κάθε σας βλάβη αλλά και να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας, για την καλύτερη λειτουργία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

QUICK SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Κωνσταντίνου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Για σέρβις και βλάβες που σας ταλαιπωρούν, επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μου και υπόσχομαι δε θα σας ταλαιπωρήσουν άλλο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και στο διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό από καταξιωμένους μηχανικούς, έτοιμους να δώσουν άμεσα και εύκολα λύσεις στα προβλήματα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε με αποτέλεσμα οι πελάτες να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν. Διακρινόμαστε από ευγένεια, αξιοπιστία και τεχνογνωσία, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΥΙΟΙ ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Aναλαμβάνω την ολοκληρωτική και άκρως επαγγελματική εργασία service του αυτοκινήτου σας αλλά και μικροεπισκευές και ισιώματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φιλικές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας και να το μεταμορφώσει, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε άμεσα, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NISSAN - ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας είναι ένα εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων, με μεγάλη εμπειρία και πιστό πελατολόγιο. Το service, η συντήρηση, η βελτίωση, ο διαγνωστικός έλεγχος, η εμφάνιση και η οδική ασφάλεια είναι από τις βασικές ανάγκες κάθε οχήματος. Αν είστε λάτρης των αυτοκινήτων, το συνεργείο αυτοκινήτων το συνεργείο μας, σας προσφέρει ξεχωριστή μεταχείριση. Με με πολυετή δραστηριότητα το συνεργείο αυτοκινήτων μας φροντίζει για την συντήρηση και τη βελτίωση των οχημάτων αυτών των κολοσσιαίων εταιρειών. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα βελτιωτικά προϊόντα της αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και έτσι την προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και αντοχής που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Car & Tyre Service - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Θεσσαλονίκη - 15 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων