15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Αλμπέρτο Πέρεζ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας αξιόπιστες εργασίες. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε εργασία, και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία. Το μεράκι για τη δουλειά μας και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εργασίας μας, απογειώνοντας την κάθε σας εργασία.Είμαι εδώ να αναλάβω την εργασία σας με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Αγοράτσιος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, από την ιδιωτική κατοικία έως τον βιομηχανικό χώρο. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια της εργασίας σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας!Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των εργασιών μας, που είναι αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξαιρετικό εξοπλισμό και δίνω αποτελέσματα λειτουργικά και αψεγάδιαστα. Συνδυάζω σεβασμό στον πελάτη με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και γι' αυτά με προτιμούν οι πελάτες μου είναι η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου παραδίδοντας πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Η τιμή των υπηρεσιών μου ανταποκρίνεται στην εποχή. Βρίσκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε να παρέχω εγγυημένες και οριστικές λύσεις και να σας παρέχω ασφαλή ηλεκτρολογικά συστήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτω εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας, επιδιορθώνοντας άμεσα τις βλάβες,που σας απασχολούν. Συνδυάζω τιμές ασυναγώνιστες με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρω! Μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου,αναλαμβάνω να δώσω λύση στα προβλήματα σας. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μας και ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε αίτημα των πελατών μας. Απόλυτος σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η απαλλαγή του από το άγχος και την αβεβαιότητα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά και εμείς θα βρεθούμε κοντά σας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Μαζί με τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μου, θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με απόλυτη συνέπεια και γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Μας χαρακτηρίζει η ποιοτική εργασία και η τήρηση των προσυμφωνηθέντων. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε ευγενικοί, συνεπείς και δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα στοιχεία μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η εργασία σας θα υλοποιηθεί σύντομα και με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Μπούτλης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών γρήγορα και αποτελεσματικά. Ειδικευόμαστε και βρίσκουμε λύσεις στις επισκευές βλαβών και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε θέμα, που σχετίζεται με το πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δημητριάδης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών άμεσα και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Συνδυάζω εξαιρετικό εξοπλισμό και ποιότητα ανταλλακτικών με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Η εταιρεία συνδυάζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά πιστοποιημένα κατά ISO 9000. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε. Τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία μας να ξεχωρίζει στα μάτια των πελατών μας είναι η αμεσότητα που διαθέτουμε στη συνεργασία μας με επιχειρήσεις άλλων κλάδων , η οποία οδηγεί σε ολοκληρωμένα έργα, αλλά και η ελεγχόμενη ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που έχουμε υιοθετήσει. Με ιδιαίτερη επιτυχία, η εταιρεία αναλαμβάνει έργα τόσο σε συνεργασία με ιδιώτες, όσο και με επαγγελματίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργασιών, που σχετίζονται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω την σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πολυετής μου εμπειρία και η άριστη τεχνογνωσία μου μου επιτρέπει να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα άμεσα και με συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Σκοπός μου είναι να μείνουν οι πελάτες ευχαριστημένοι από την εργασία μου για να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδεές μας για μία καλύτερη εγκατάσταση. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε εργασίες ανώτερης ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας παρέχει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο κι αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από άποψη λειτουργικότητας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, με επαγγελματισμό, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Η ασφαλής εργασία είναι υψίστης προτεραιότητας για τις ηλεκτρολογικές εργασίες και εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για πλήρη λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου σας με τιμές προσιτές στους πελάτες. Αφεθείτε λοιπόν με ασφάλεια στην εμπειρία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Μπαμπούλης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας, Χωροσυνθέσεις, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την σύνδεση και τοποθέτηση οικιακών συσκευών για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Στόχος μας, δεν είναι απλά η ολοκλήρωση της εργασίας αλλά η απόλυτη ικανοποίηση σας, τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και αισθητικού αποτελέσματος. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εμπιστευθείτε σε εμάς την ανανέωση του χώρου σας. Επιλέξτε μας γιατί όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται με ασφάλεια, οργάνωση και αξιοπιστία, ενώ σεβόμαστε πάντα τις ανάγκες σας και το χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART ELECTRIC - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας με αντικείμενο τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις έχει εμπειρία στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Ασχολούμαστε με πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και παρέχουμε ασφάλεια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η πολυετή μας πείρα μας δίδαξε να μην επαναπαυόμαστε αλλά συνεχώς να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο σε επίπεδο εξειδίκευσης όσο και σε επίπεδο επαγγελματικού χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και επαγγελματικών λύσεων για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών καθημερινά, με αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες μας με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας. Είμαστε η καλύτερη λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις ποιοτικές μας υπηρεσίες, που προσφέρονται στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARTECH ELECTRIC CONSTRUCTIONS - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Με την συνέπεια και την άρτια τεχνογνωσία μας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί αυτοσκοπό μας και φροντίζουμε να την κερδίζουμε με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μας επιλέγουν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PAS TELLAS - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε.Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου.Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσματικών και λειτουργικών εργασιών, που διακρίνονται από ασφάλεια και αντοχή. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας, αναλαμβάνοντας όλα τα έργα που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, που προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη