3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συμβουλευτική Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω λύσεις συμβούλευσης, σχετικές με την πληροφορική. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

828Group Michalis Kokonoglou - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην 828Group παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διαφήμισης από το 2011, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Istopolis Group - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Istopolis Group, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συμβούλευσης για την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του marketing και του διαδικτύου από το 1999. Την επιχείρηση μας, έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα brands, οργανισμοί και εταιρείες ανά την Ελλάδα. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς και υπεύθυνοι προς τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…