15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Virtuallity VR/AR Applications - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού. Από το 2013 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στους τεχνολογικούς τομείς της εικονικής πραγματικότητας και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διαθέτει και τμήματα ανάπτυξης εφαρμογών σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Δίνουμε βαρύτητα στη σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες ούτως ώστε να γίνεται πάντοτε η καλύτερη δυνατή επιλογή ανάλογα με τις εκάστοτε πραγματικές ανάγκες του καθενός.Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη αξία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη λογισμικού κινητών, παντός τύπου. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, προσφέροντας σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού, καλύπτοντας πλήρως τους εταιρικούς σας σκοπούς.Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους υπολογιστές και τον κυβερνοχώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAVLOS PC SYSTEMS - ΑΤΑΛΑΣΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και προσπαθούμε να καλύψουμε πλήρως τις εταιρικές σας ανάγκες. Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική συσκευή με μακροχρόνια λειτουργικότητα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας σας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνια εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MODNET ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ULTRA 4 ADVANCED INFORMATION SYSTEMS - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα η οποία μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες ανάπτυξης λογισμικού. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΝΕΤ ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ ΑΕ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε μια έμπειρη ομάδα συνεργατών και εδώ και χρόνια αποτελούμε την πρώτη επιλογή στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας!Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LEARNING PLAN - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους συνεργάτες και παρέχει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το λογισμικό που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και την συνέπειά μας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΚΕΣ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού με επιτυχημένα αποτελέσματα. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι τόσο από το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TGV SOFTWARE Α.Ε. - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε η κατάλληλη επιλογή για την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελαμτικών υπηρεσιών Software development, λειτουργώντας πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης μας διότι παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι εργασίες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΛΑΔΟΣ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέα με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού, προσφέροντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGASOFT Α.Ε. - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού αποτελούν για εμάς τον τομέα ειδίκευσής μας και παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη ολοκλήρωση της εργασία σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Βασικός στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων στον πελάτη και η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROPHARMACY HELLAS ΕΠΕ - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και καθημερινά παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στην διαδικασία σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

P AND D SOFTWARE - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ