3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ευθύμιος Φιλιππίδης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Easycomtech, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη λογισμικού κινητών, παντός τύπου. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Virtuallity VR/AR Applications - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Virtuallity, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού. Από το 2013 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στους τεχνολογικούς τομείς της εικονικής πραγματικότητας και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διαθέτει και τμήματα ανάπτυξης εφαρμογών σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Δίνουμε βαρύτητα στη σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες ούτως ώστε να γίνεται πάντοτε η καλύτερη δυνατή επιλογή ανάλογα με τις εκάστοτε πραγματικές ανάγκες του καθενός.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους υπολογιστές και τον κυβερνοχώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Software development Θεσσαλονίκη