3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Social Media Marketing Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Χρήστος Βαρυτιμίδης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Upmate, αναλαμβάνει την ψηφιακή προώθηση της επιχείρησης σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη, από το 2001 και αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, με στόχο την επιτυχημένη προώθηση της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από σοβαρότητα και επαγγελματικότητα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

828Group Michalis Kokonoglou - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην 828Group αναλαμβάνουμε την προώθηση εταιρειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλιώς, social media marketing. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διαφήμισης από το 2011, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Istopolis Group - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Istopolis Group, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την προώθηση της εταιρείας σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλιώς, social media marketing. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του marketing και του διαδικτύου από το 1999. Την επιχείρηση μας, έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα brands, οργανισμοί και εταιρείες ανά την Ελλάδα. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς και υπεύθυνοι προς τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…