3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλης Σοπαλίδης - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση και την επισκευή της σκεπής του χώρου σας. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι ο Βασίλης Σοπαλίδης και δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/νος Ευθυμιάδης - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρεία, Pro-Con, αναλαμβάνει την τοποθέτηση και την επισκευή σκεπής.. Διαθέτουμε 15 χρόνια εμπειρίας και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μας χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός αλλά και η εξειδίκευση που διαθέτει η ομάδα μας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, εξυπηρετώντας άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διονύσης Βυθούλκας - Σκεπές

Σκεπές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση σκεπής στο σπίτι ή τους εξωτερικούς χώρους αυτού. Δραστηριοποιούμαι στις ξυλουργικές ερασίες, έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Είμαι σε θέση να ολοκληρώσω με απόλυτη επιτυχία την εργασία σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης καθώς και από την υπευθυνότητα μου προς του πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ