15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σήτες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ειδικούς στις Σήτες


Ιωάννης Δανιηλίδης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας με πολύχρονη εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου αναλαμβάνει για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που περιλαμβάνει και την τοποθέτηση σήτας στον χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και τα ποιοτικά προϊόντα μας φέρνουν τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε! Είτε πρόκειται για σήτες, θωρακισμένες πόρτες αλλά και μεταλλικές κατασκευές, σε εμάς θα βρείτε την ιδανική λύση. Συνδυάζουμε εμπειρία ετών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Ντάνης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων σκίασης από το 1987 στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της στον τομέα της τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τον χώρο σας. Με την πολυετή μας εμπειρία και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας, καταφέραμε να εδραιωθούμε στο χώρο της τέντας κάνοντας το όνομα Τέντες Ντάνης συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας. Εξασφαλίζουμε για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο εμπόριο αλλά και στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου αναλαμβάνω για εσας την ολοκλήρωση την κατασκευής και της τοποθέτησης σήτας στον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα. Η πείρα και η τεχνογνωσία μου μου έχουν εξασφαλίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο που μου δείχνει την εμπιστοσύνη του και με προτιμάει για τις εργασίες του. Η εμπειρία, τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ με έχουν ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μου. Είμαι καθημερινά στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα και να σας παρέχω αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μπούδας - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αποτελούμε την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση και την κατασκευή της σήτας για τον χώρο σας με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου και με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μου είναι η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, ο προγραμματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και να ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα και με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Μπαμπούλης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας αίτημα και να αναλάβει την τοποθέτηση σήτας στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε την γνώση και τα υλικά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας, προτείνοντας σας τις ιδανικότερες λύσεις! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Βασιλης Σοπαλίδης και δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους τεχνικές εργασίες και συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση και την εγκατάσταση σήτας στον χώρο σας. Η εμπειρία μου στις τεχνικές εργασίες, μετρά για σχεδόν 40 χρόνια. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχω καταφέρει να ολοκληρώσω με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα εργασιών, ανεξαρτήτως κλίμακας. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασία και για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και μπορώ να αναλάβω την τοποθέτηση και την κατασκευή σήτας για τον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω την πείρα να μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες του χώρου σας από την πρώτη επίσκεψη και να εξασφαλίσω για εσάς ποιοτικά αποτελέσματα σε συμφέρουσες τιμές. Χαρακτηρίζομαι για την ευγένεια του χαρακτήρα μου, την επιμονή μου και την οργάνωση της εργασίας μου. Στόχος μου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Προτιμήστε με και οι υπηρεσίες μου θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Πασσάς - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κουφωμάτων πολλά χρόνια και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την κατασκευή σήτας για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα κάνουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους πελάτες να αναγνωρίσουν την ποιότητα της εργασίας μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τις εργασίες τους γιατί καταφέρνουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Μοναδικός μας σκοπός είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Φροντίζουμε να φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Κουτάνης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Αλέξανδρος Κουτάνης και δίνω οριστικές λύσεις στον τομέα της τοποθέτησης και της κατασκευής σήτας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και αν σας παρέχω τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε με πολύ οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Σπύρος Ζαχαριάδης και αναλαμβάνω για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας στον χώρο των κουφωμάτων. Το σπίτι και η επιχείρηση σας, θα έχουν πλέον από άριστα συστήματα κουφωμάτων μέχρι σήτες τελευταίας τεχνολογίας. Στην εξασφάλιση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων με βοηθάει ο εξοπλισμό και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας που χρησιμοποιώ. Συνδυάζω πολυετή πείρα με συνέπεια και επαγγελματισμό και εξασφαλίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα με χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πελοπίδας Γιαρένης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Πελοπίδας Γιαρένης και είμαι έμπειρος τεχνικός και μαζί με το πεπειραμένο και καταρτισμένο στο χώρο τεχνικό προσωπικό μου αναλαμβάνω παντός είδους εργασίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας αντιπροσωπεύουν ως επαγγελματίες. Η ποιότητα της εργασίας μας και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε μας δίνει την δυνατότητα να φέρνουμε άμεσα αποτελέσματα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σαλαμανίκας - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Γιώργος Σαλαμανίκας και η ποιότητα της εργασίας μου είναι εκείνη που ξεχωρίζει σε κάθε κατασκευή και τοποθέτηση σήτας στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Με συνέπεια και επαγγελματισμό προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα μου και παρέχω ποιοτικά υλικά που συνεχώς ανανεώνονται για να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις στον χώρο. Ο εξοπλισμό μου είναι τελευταίας τεχνολογίας και μου δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσω. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Σαλαβγιάς - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Salva διαθέτει ποιότητα στην κατασκευή με υλικά γνήσια και πιστοποιημένα από την Aluminco. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από σήτες όλων των ειδών και καλύπτουμε κάθε ανάγκη ιδιωτική η επιχειρησιακή. Η πολυετή μας εμπειρία μας έχει δώσει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε σε κάθε δυσκολία άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Το προσωπικό μας στέκεται δίπλα σας να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να σας παρέχει συμφέρουσες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και η πειλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δημητριάδης - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Ιωάννης Δημητριάδης και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Συνδυάζω εξαιρετικό εξοπλισμό και ποιότητα υλικών με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Οι υπηρεσίες μου είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με χρειαστείτε να δώσω συμφέρουσες και υψηλής αποδοτικότητας λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να εγγυηθώ την απόλυτη ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑLUMIL Γερασιμίδη - Σήτες

Σήτες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας, Alumil Γερασιμίδης, δίνει άμεσες και ποιοτικές λύσεις στην κατασκευή και την εγκατάσταση σήτας στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους κατασκευής. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε εργασία και παραδώσουν μακροχρόνια και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεση σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της εργασίας προτείνοντας την ιδανική λύση για τον χώρο σας, τόπο λειτουργικά όσο και αισθητικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σήτες Θεσσαλονίκη - 15 Καλύτεροι επαγγελματίες