20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών, εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν συμφέρουσες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Τίτας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών σας, αποτελεί πρωταρχικός στόχος για την εταιρία μας, Κλίμα Τίτας. Αναλαμβάνουμε για εσάς την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζεστε σχετικά με το κλιματιστικό σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παυλος Γαβουχιδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Clima System, με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνει για εσάς την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη καθ όλη την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά του στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε υπευθυνότητα και συνέπεια με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για τον κάθε μας πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία και με σκοπό να κερδίσουμε την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λυκίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ψύκτο-Λυκ, επισκευάζει και εγκαταστεί το επαγγελματικό ψυγείο σας. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της μελέτης, εμπορίας, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης προϊόντων ψύξης- κλιματισμού καθώς και στον τομέα της θέρμανσης με θερμαντικά πάνελ και θερμοπομπούς. Εργαζόμαστε με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό και υλικά που μπορούν να επισκευάσουν το πρόβλημα οποιασδήποτε συσκευής άμεσα και αποτελεσματικά. Η τιμή μας είναι συζητήσιμη και οι υπηρεσίες μας υψηλής ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πασβάντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, ClimaService, είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Περιμένουμε καθημερινά ανα αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, ώστε να λύσουμε άμεσα και το δικό σας πρόβλημα και να δώσουμε στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου. Στόχος μου είναι η άμεση κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών καθώς γνωρίζω την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Η υπευθυνότητα μου απέναντι σε κάθε είδους εργασίας, η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για τις επισκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVANT GARDE ENERGY ΜΕΠΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ειδικεύομαι στο χώρο της ψύξης - κλιματισμού, και συγκεκριμένα είμια η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και εξαερισμών. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνω στην λεπτομέρεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μου με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε με και θα σταθώ δίπλα σας σε οτιδήποτε με χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς από την πιο μικρή μέχρι τη πιο μεγάλη εργασία στον κλάδο της εγκατάστασης αλλά και της επισκευής κλιματιστικών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας με την χρήση εξοπλισμού και ανταλλακτικών τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραπινίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1980 και διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μας χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά και θέλουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας να κρατήσει για χρόνια. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Από το 2001, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων, αλλά και εκθεσιακών χώρων. Διακρινόμαστε για το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε και τις προσιτές μας τιμές. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα που αντέχουν στην φορά του χρόνου. Αφήστε πάνω μας την εργασία σας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανέστης Φούντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε όλες τις εργασίες στον χώρο του κλιματισμού αλλά και της θέρμανσης. Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας τόσο για τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το πέρας της εργασίας σας. Η συνέπεια, η άριστη ποιότητα της εργασίας αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε εργασία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THESS CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε για να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευτείτε μας το πρόβλημά σας για επαγγελματική επίλυση, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Οι τιμές μας είναι προσιτές και το τεχνικό προσωπικό μας άρτια εξειδικευμένο. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Νικόλαος Κοσκερίδης και καθημερινά προτείνω ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τη δουλειά μου την χαρακτηρίζουν η οργάνωση, η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια! Συνδυάζω υψηλή ποιότητα τιμών με αποτελέσματα οικονομικά και λειτουργικά. Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε με και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTO RAD - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως λειτουργικά. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε κάθε εργασία με ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαστη η πρώτη επιλογή στην εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Επιλέξτε μας και θα δικαιωθείτε για την απόφασή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία Ζούτσος Ματθαίος ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και οικονομικά. Από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία στο χώρο, την άριστη συνεργασία με το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες της, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η έμφαση στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η συνεχής αύξηση της γκάμας της με νέα προϊόντα είναι στοιχεία που φωτίζουν την προοπτική της στο να πραγματοποιήσει τους στόχους της και τα οράματά της .Στόχος είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων της και η επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων από τους πελάτες της. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξιος Χαλκιάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε εργασίες επισκευής και εγκατάστασης για όλους τους τύπους επαγγελματικών ψυγείων. H εταιρία μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη γκάμα κατασκευών με βασικό στοιχείο τα θερμομονωτικά panels, από βιομηχανικά κτίρια, ψυκτικούς θαλάμους και τούνελ ταχείας κατάψυξης.Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι σεβόμαστε τις ανάγκες του κάθε πελάτη, θεωρώντας την κάθε εργασία μοναδική.Ζητήστε δωρεάν, προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μου δίνει εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις κάθε τύπου κλιματιστικού άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που μπορεί να επιλύσει το κάθε σας πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε και συντήρηση οικιακού κλιματισμού. Ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, με σκοπό να μας εμπιστεύεται συνεχώς για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει και στο μέλλον. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και ενεργούμε ταχύτατα για να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΛΙΟΓΛΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Ευάγγελος Μηλιόγλου και προσφέρω λύσεις για οποιαδήποτε εργασία μου ανατεθεί και σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά με άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα. Η χρήση εξοπλισμού που εγγυάται την απόλυτη λειτουργικότητα των συσκευών σας αποτελεί προτεραιότητα για εμένα. Στόχος μου η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας εδώ και χρόνια και παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Θεσσαλονίκη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί