20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών, εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν συμφέρουσες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Τίτας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών σας, αποτελεί πρωταρχικός στόχος για την εταιρία μας, Κλίμα Τίτας. Αναλαμβάνουμε για εσάς την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζεστε σχετικά με το κλιματιστικό σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λυκίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ψύκτο-Λυκ, επισκευάζει και εγκαταστεί το επαγγελματικό ψυγείο σας. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της μελέτης, εμπορίας, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης προϊόντων ψύξης- κλιματισμού καθώς και στον τομέα της θέρμανσης με θερμαντικά πάνελ και θερμοπομπούς. Εργαζόμαστε με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό και υλικά που μπορούν να επισκευάσουν το πρόβλημα οποιασδήποτε συσκευής άμεσα και αποτελεσματικά. Η τιμή μας είναι συζητήσιμη και οι υπηρεσίες μας υψηλής ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς από την πιο μικρή μέχρι τη πιο μεγάλη εργασία στον κλάδο της εγκατάστασης αλλά και της επισκευής κλιματιστικών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας με την χρήση εξοπλισμού και ανταλλακτικών τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πασβάντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, ClimaService, είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Περιμένουμε καθημερινά ανα αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, ώστε να λύσουμε άμεσα και το δικό σας πρόβλημα και να δώσουμε στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παυλος Γαβουχιδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Clima System, με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνει για εσάς την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη καθ όλη την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά του στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε υπευθυνότητα και συνέπεια με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για τον κάθε μας πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία και με σκοπό να κερδίσουμε την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανέστης Φούντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε όλες τις εργασίες στον χώρο του κλιματισμού αλλά και της θέρμανσης. Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας τόσο για τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το πέρας της εργασίας σας. Η συνέπεια, η άριστη ποιότητα της εργασίας αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε εργασία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVANT GARDE ENERGY ΜΕΠΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ειδικεύομαι στο χώρο της ψύξης - κλιματισμού, και συγκεκριμένα είμια η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και εξαερισμών. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνω στην λεπτομέρεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μου με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε με και θα σταθώ δίπλα σας σε οτιδήποτε με χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Από το 2001, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων, αλλά και εκθεσιακών χώρων. Διακρινόμαστε για το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε και τις προσιτές μας τιμές. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα που αντέχουν στην φορά του χρόνου. Αφήστε πάνω μας την εργασία σας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THESS CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε για να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευτείτε μας το πρόβλημά σας για επαγγελματική επίλυση, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Οι τιμές μας είναι προσιτές και το τεχνικό προσωπικό μας άρτια εξειδικευμένο. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου. Στόχος μου είναι η άμεση κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών καθώς γνωρίζω την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Η υπευθυνότητα μου απέναντι σε κάθε είδους εργασίας, η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για τις επισκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραπινίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1980 και διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μας χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά και θέλουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας να κρατήσει για χρόνια. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία Ζούτσος Ματθαίος ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και οικονομικά. Από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία στο χώρο, την άριστη συνεργασία με το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες της, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η έμφαση στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η συνεχής αύξηση της γκάμας της με νέα προϊόντα είναι στοιχεία που φωτίζουν την προοπτική της στο να πραγματοποιήσει τους στόχους της και τα οράματά της .Στόχος είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων της και η επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων από τους πελάτες της. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Κρυωνάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου που σας απασχολεί. Στόχος μου είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας και η παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Λειτουργώ επαγγελματικά και ανταποκρίνομαι άμεσα σε κάθε σας ανάγκη. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη, παρέχοντάς του ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις για το κάθε πρόβλημά του. Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εμπιστευθείτε με και δεν θα απογοητευθείτε με το αποτελέσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτα Αναστασιάδου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1967 με έδρα την Θεσσαλονίκη, κατασκευάζοντας επαγγελματικά ψυγεία και ανοξείδωτες κατασκευές.Με την πάροδο των χρόνων επεκταθήκαμε και στον τομέα επαγγελματικών συσκευών μαζικής εστίασης.Στόχος μας να αποκτήσουμε μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες-συνεργάτες μας επικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών τους, με ποιότητα στις υπηρεσίες μας και κυρίως με την υποστήριξη μετά την πώληση.Η εταιρία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, σύμφωνα με τα πρότυπα Haccp και ISO.Μαζί, μελετάμε και σχεδιάζουμε τον χώρο σας δωρεάν, συμβουλεύοντας για την λειτουργικότητα και την αισθητική ακόμα και στον πιο περιορισμένο επαγγελματικό χώρο εστίασης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μου δίνει εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις κάθε τύπου κλιματιστικού άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που μπορεί να επιλύσει το κάθε σας πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε και συντήρηση οικιακού κλιματισμού. Ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, με σκοπό να μας εμπιστεύεται συνεχώς για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει και στο μέλλον. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και ενεργούμε ταχύτατα για να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ - ΨΥΞΗ & ΚΛΙΜΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε όλα τα στάδια από την στιγμή ανάθεσης της εργασίας μέχρι την στιγμή της ολοκλήρωσής της. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε και εμείς θα την φέρουμε εις πέρας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ - ΨΥΞΗ & ΚΛΙΜΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συσκευές. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Οι πελάτες μας, μας επιλέγουν για την άμεση εξυπηρέτησή μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία και φέρνουμε αποτελέσματα εντυπωσιακής λειτουργικότητας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Θεσσαλονίκη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί