20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παύλος Οικονόμου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών, εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, και η ολοκλήρωση μιας ποιοτικά άριστης εργασίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν συμφέρουσες λύσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευθείτε για την ολοκλήρωση των ψυκτικών σας εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λυκίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ψύκτο-Λυκ, επισκευάζει και εγκαταστεί το επαγγελματικό ψυγείο σας. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της μελέτης, εμπορίας, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης προϊόντων ψύξης- κλιματισμού καθώς και στον τομέα της θέρμανσης με θερμαντικά πάνελ και θερμοπομπούς. Εργαζόμαστε με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό και υλικά που μπορούν να επισκευάσουν το πρόβλημα οποιασδήποτε συσκευής άμεσα και αποτελεσματικά. Η τιμή μας είναι συζητήσιμη και οι υπηρεσίες μας υψηλής ποιότητας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παυλος Γαβουχιδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Clima System, με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνει για εσάς την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη καθ όλη την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά του στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε υπευθυνότητα και συνέπεια με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για τον κάθε μας πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία και με σκοπό να κερδίσουμε την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Τίτας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών σας, αποτελεί πρωταρχικός στόχος για την εταιρία μας, Κλίμα Τίτας. Αναλαμβάνουμε για εσάς την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζεστε σχετικά με το κλιματιστικό σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πασβάντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, ClimaService, είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Περιμένουμε καθημερινά ανα αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, ώστε να λύσουμε άμεσα και το δικό σας πρόβλημα και να δώσουμε στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανέστης Φούντογλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε όλες τις εργασίες στον χώρο του κλιματισμού αλλά και της θέρμανσης. Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας τόσο για τις εργασίες που πραγματοποιούμε στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το πέρας της εργασίας σας. Η συνέπεια, η άριστη ποιότητα της εργασίας αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε εργασία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου. Στόχος μου είναι η άμεση κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών καθώς γνωρίζω την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Η υπευθυνότητα μου απέναντι σε κάθε είδους εργασίας, η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για τις επισκευές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THESS CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε για να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευτείτε μας το πρόβλημά σας για επαγγελματική επίλυση, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Οι τιμές μας είναι προσιτές και το τεχνικό προσωπικό μας άρτια εξειδικευμένο. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς από την πιο μικρή μέχρι τη πιο μεγάλη εργασία στον κλάδο της εγκατάστασης αλλά και της επισκευής κλιματιστικών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας με την χρήση εξοπλισμού και ανταλλακτικών τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραπινίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1980 και διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και μας χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά και θέλουμε το αποτέλεσμα της εργασίας μας να κρατήσει για χρόνια. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Από το 2001, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων, αλλά και εκθεσιακών χώρων. Διακρινόμαστε για το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε και τις προσιτές μας τιμές. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα που αντέχουν στην φορά του χρόνου. Αφήστε πάνω μας την εργασία σας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVANT GARDE ENERGY ΜΕΠΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ειδικεύομαι στο χώρο της ψύξης - κλιματισμού, και συγκεκριμένα είμια η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και εξαερισμών. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνω στην λεπτομέρεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μου με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε με και θα σταθώ δίπλα σας σε οτιδήποτε με χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Κρυωνάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου που σας απασχολεί. Στόχος μου είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας και η παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Λειτουργώ επαγγελματικά και ανταποκρίνομαι άμεσα σε κάθε σας ανάγκη. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη, παρέχοντάς του ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις για το κάθε πρόβλημά του. Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εμπιστευθείτε με και δεν θα απογοητευθείτε με το αποτελέσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αλεξόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου εδώ και χρόνια και διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που με προτιμούν για την ποιότητα της εργασίας που προσφέρω. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και εργάζομαι με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύω δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Σέβομαι τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου και εξασφαλίζω για εκείνους μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Θα χαρώ να είστε ο επόμενος πελάτης μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Αντώνης Αναστασιάδης και είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα, καθημερινά και οικονομικά. Η πολυετή μου εμπειρία σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες μου δίνουν αποτελέσματα λειτουργικά και μακροχρόνια. Συνδυάζω άριστη ποιότητα υπηρεσιών με υψηλή τεχνογνωσία και τιμές που εντυπωσιάζουν. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω τις εργασίες σας με άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΟΧΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών ψυγείων και εξοπλισμού καταστημάτων τροφίμων και μαζικής εστίασης εδώ και 40 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή ποιοτικών κατασκευών και την εμπορία επιλεγμένων προϊόντων από τους σημαντικότερους κατασκευαστές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση. Η εμπειρία, η συνεχόμενη προσπάθεια για εξέλιξη, ο ανανεωμένος και σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός στις ιδιόκτητες εγκατάστασης καθώς και το μόνιμο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα που μας έχουν καθιερώσει στην αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Νικόλαος Κοσκερίδης και καθημερινά προτείνω ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τη δουλειά μου την χαρακτηρίζουν η οργάνωση, η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια! Συνδυάζω υψηλή ποιότητα τιμών με αποτελέσματα οικονομικά και λειτουργικά. Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε με και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ - ΨΥΞΗ & ΚΛΙΜΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συσκευές. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Οι πελάτες μας, μας επιλέγουν για την άμεση εξυπηρέτησή μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία και φέρνουμε αποτελέσματα εντυπωσιακής λειτουργικότητας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Θεσσαλονίκη - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί