5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις περσίδες


Ιωάννης Δανιηλίδης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Κουφώματα Δανιηλίδης, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 1969 στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Μας χαρακτηρίζει η πρωτοπορία και η ευελιξία στις λύσεις που παρέχουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΗΣ - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Μπαντής δραστηριοποιείται στο τομέα των συστημάτων σκίασης για παραπάνω από 30 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες εργασίες με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Μοκας - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της τοποθέτησης περσίδων και ρολλοκουρτινών και έχει καταφέρει να προσφέρει στην πελατεία του εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άριστη ποιότητα των υλικών μας όσο και από τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παπαδόπουλος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΔΟΜΕΣ, αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1990 μέχρι σήμερα και με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους τεχνικές εργασίες και στόχος μας είναι η αντιμετώπιση των αναγκών, κατασκευαστών και ιδιωτών με τη βοήθεια του έμπειρου μηχανικού. Εμπορευόμαστε και εισάγουμε υψηλής ποιότητας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας δουλειά. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής συστήματος σκίασης περσίδων ή ρολλοκουρτίνων. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περσίδες Θεσσαλονίκη - 5 ειδικοί στις ρολλοκουρτίνες