5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Γρηγόρης Σαλμανλής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, Σαλμανλής, σχετίζονται με την τοποθέτηση δαπέδων. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση στις τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και τοποθέτησης ειδικού δαπέδου. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παπαδόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΔΟΜΕΣ, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του πατώματος σας. Από το 1990, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες, με κύρια δραστηριότητα τα κουφώματα αλουμινίνου αλλά και τις ανακαινίσεις. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Επιλέγουμε πάντοτε ποιοτικά προϊόντα με σωστή σχέση ποιότητας / τιμής, έχοντας στις περισσότερες περιπτώσεις και την αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Παπαστάμου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ArtDesign, αναλαμβάνει την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου. Με πολυετή εμπειρία το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την απόλυτη κάλυψη σας. Ο πολύ σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις κάνουν τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολη για την πραγματοποίηση των εργασιών σας. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μέχρι το τέλος του κάθε έργου παρέχοντας σας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΡΛΙΓΚΑΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 66 με την επωνυμία Pavimento ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008 και δραστηριοποιείται στα είδη ξύλου (Δάπεδα, επενδύσεις οροφής, τοίχων και σκάλες). Τα ξύλινα δάπεδα (Μασίφ, Μηχανικά παρκέ – ημιμασίφ, Deck, Laminate και η εξέλιξη τους σε AVATARA – αποκλειστικά και μόνο από τη εταιρία μας) παρουσιάζουν τελευταία ρυθμούς αύξησης ιδιαίτερα για εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Θεσσαλονίκη - 5 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…