15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΡΛΙΓΚΑΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 66 με την επωνυμία Pavimento ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008 και δραστηριοποιείται στα είδη ξύλου, (Δάπεδα, επενδύσεις οροφής, τοίχων και σκάλες)στα πατώματα και τα δάπεδα του χώρου σας. Τα ξύλινα δάπεδα (Μασίφ, Μηχανικά παρκέ – ημιμασίφ, Deck, Laminate και η εξέλιξη τους σε AVATARA – αποκλειστικά και μόνο από τη εταιρία μας) παρουσιάζουν τελευταία ρυθμούς αύξησης ιδιαίτερα για εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εξαιρετικής αντοχής και παραδίδουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παπαδόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΔΟΜΕΣ, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του πατώματος σας. Από το 1990, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες, με κύρια δραστηριότητα την επισκευή, τοποθέτηση και συντήρηση του πατώματος και του δαπέδου σας. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Επιλέγουμε πάντοτε ποιοτικά προϊόντα με σωστή σχέση ποιότητας / τιμής, έχοντας στις περισσότερες περιπτώσεις και την αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Σαλμανλής - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, Σαλμανλής, σχετίζονται με την τοποθέτηση δαπέδων και την τοποθέτηση των πατωμάτων και δαπέδων. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση στις τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και τοποθέτησης ειδικού δαπέδου. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Παπαστάμου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ArtDesign, αναλαμβάνει την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου. Με πολυετή εμπειρία το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την απόλυτη κάλυψη σας. Ο πολύ σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις κάνουν τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολη για την πραγματοποίηση των εργασιών σας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μέχρι το τέλος του κάθε έργου παρέχοντας σας συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΙΟΡΔΙΛΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι επαγγελματίας και δίνω άμεσες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Μαζί με την εξαιρετική ομάδα συνεργατών μου προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο. Με κίνητρο και οδηγό την αγάπη για τη δουλειά μας, δημιουργούμε για τον πελάτη, αποτελέσματα που θα τον αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένο. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και φροντίζουμε με διαρκή εκπαίδευση και σεμινάρια, να ενημερωνόμαστε για όλες τις τάσεις και τις εξελίξεις. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Νικόλαος Δημητριάδης, έμπειρος τεχνικός με ειδίκευση στην τοποθέτηση και επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Τα τελευταία χρόνια με την ομάδα μου εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SIGMA ΤΕΧΝΙΚΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τοποθέτηση και η επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και διαθέτουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μας. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση στις τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE BETON - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να σας παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας αντιπροσωπεύει ως επαγγελματίες. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEWPLAN ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας με τους έμπειρους τεχνικούς της καθημερινά φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά τα δάπεδα και τα πατώματά σας με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών της από επαγγελματικά αποτελέσματα. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΚΗΣ, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των Δαπέδων Ειδικών Απαιτήσεων. Ακολουθώντας την τέχνη του πατέρα μου, Δημήτρη, με την υψηλή ποιότητα και συνέπεια που τον χαρακτηρίζει εδώ και 35 χρόνια, προσφέρω τις υπηρεσίες μου όσον αφορά ξύλινα δάπεδα, laminate δάπεδα, κολλητά, καρφωτά και προγυλισμένα και διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στον ενεργητικό μου. Καθημερινά όλος μου ο επαγγελματικός εξοπλισμός, το φορτηγάκι μου και εγώ βρισκόμαστε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLONARAS HOME FASHION - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην τοποθέτηση πατώματος και δαπέδου άμεσα και υπεύθυνα. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε και να σας παραδώσουμε πατώματα και δάπεδα υψηλών προδιαγραφών. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών και διασφαλίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στον χώρο χρόνια και μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση υλικών και εξοπλισμού εγγυημένης ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ . ΑΦΟΙ Ο.Ε - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα δάπεδα και τα πατώματά σας με προτεραιότητα στην κάλυψη των επιθυμιών των πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα και μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του χώρου σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

K.D.F. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΕΠΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι έμπειροι τεχνικοί μας δίνουν άμεσες και οικονομικές λύσεις για την τοποθέτηση και επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Με την πολυετή εμπειρία μας επάνω στις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε όλες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Θεσσαλονίκη - 15 επαγγελματίες