3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Clean Blue - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε συνεργείο καθαρισμού με πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών, χαλιών και τεντών με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Εγγυόμαστε τον άψογο καθαρισμό του οικιακού σας χώρου. Δίνουμε τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, καθαρίζοντας επαγγελματικά τον οικιακό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φοίβος Μπέλλος - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας αλλά και των πραγμάτων σας. Η εταιρία μας, Bio-Clean αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Θεσσαλονίκη