3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους υπολογιστές και τον κυβερνοχώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Virtuallity VR/AR Applications - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Virtuallity, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για κινητά. Από το 2013 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στους τεχνολογικούς τομείς της εικονικής πραγματικότητας και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διαθέτει και τμήματα ανάπτυξης εφαρμογών σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Δίνουμε βαρύτητα στη σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες ούτως ώστε να γίνεται πάντοτε η καλύτερη δυνατή επιλογή ανάλογα με τις εκάστοτε πραγματικές ανάγκες του καθενός.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Easycomtech, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών, παντός τύπου. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Mobile Software Development Θεσσαλονίκη