20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Αναστάσιος Λογοθέτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Λογοθέτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Move-It, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Νικοπολίτης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ολοκληρώνω όλες τις μετακομίσεις σας από και προς Θεσσαλονίκη, με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο. Εξασφαλίζω την ασφάλεια των προϊόντων σας και θέτω τον πελάτη προτεραιότητά μου. Χαρακτηρίζομαι για τις προσιτές μου τιμές,τον άμεσο χρόνο προσέλευσης και την πιστή τέλεση του χρονοδιαγράμματος.Το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο μου μεταφέρει με ιδιαίτερη προσοχή και ασφάλεια τα εμπορεύματα και τα πράγματά σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων, που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας "Κοσίδης", προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα με προτεραιότητα την Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς. Διαθέτουμε φορτηγό ικανό να υλοποιήσει οποιαδήποτε εργασία, του αναθέσετε, εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο, αλλά και εξοπλισμός μεταφοράς τελευταίας τεχνολογίας,ώστε οι οικοσκευές και τα εμπορεύματα να είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Προτιμήστε μας για εργασίες μεταφορών, ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας εκτελεί μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα την Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς. Από το 2006 η μεταφορική μας έχει εξοπλιστεί με ένα καινούργιο φορτηγό με χώρο 30+ κυβικών, με υδραυλική πόρτα, με δυνατότητα φόρτωσης από τα πλαϊνά και από την οροφή, και ειδική διαμόρφωση, ώστε οι οικοσκευές και τα εμπορεύματα να είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται.Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές μετακομίσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Κοσίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας προσφέρει υπηρεσίες για τις διεθνείς μεταφορές σας, άμεσα, με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο της μετακόμισης- μεταφοράς, με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας. Είμαστε η πιο αξιόπιστη και κατάλληλη λύση για τις διεθνείς μεταφορές σας. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λεόνογλου - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επαγγελματικές μεταφορές και μεταφορές εμπορευμάτων, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ασφάλεια των εμπορευμάτων τους, κατά την μεταφορά. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ασφαλείς εργασίες, σε οικονομικές τιμές! Θα χαρούμε να αναλάβουμε και την δική σας μεταφορά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λεόνογλου - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις από και προς Θεσσαλονίκη. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας είναι η άμεση ανταπόκριση στους πελάτες μας, αλλά και ο σεβασμός και η προσεκτική εργασία απέναντι στην περιουσία του πελάτη.Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε προσφέρουμε πάντα οικονομικές τιμές αλλά και προσφορές με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την μετακόμιση, που επιθυμείτε να εκτελέσετε και ξεγνοίαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Λεόνογλου - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες. αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Καπιτσίνης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά και μετακόμιση από / προς Θεσσαλονίκη, με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Η εταιρία μας προσφέρει το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μια ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μετακόμιση. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστούν για να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα πράγματά σας. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, που μας διαφοροποιούν, από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου είναι η μεγάλη εμπειρία, η ταχύτητα και η συνέπεια σε κάθε είδους εργασία, που εκτελούμε. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της εργασίας παρέχοντας σας τις καλύτερες υπηρεσίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Παναγόπουλος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη από και προς όλη την Ελλάδα. Είμαι έμπειρος μεταφορέας και αξιόπιστος και στοχεύω στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει έτσι ώστε η κάθε μετακόμιση να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο.Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά με δικά μας φορτηγά κλειστού τύπου με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος όπου αυτό χρειάζεται, καθώς και τη συσκευασία όλης της οικοσκευής ή γραφείων. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, με τιμές που να είναι προσιτές στις δυνατότητές του και πάνω απ' όλα με σεβασμό στα πράγματα και το πρόσωπό του. Ανταγωνιστικά μου χαρακτηριστικά είναι η έμφαση στην λεπτομέρεια και η παροχή ασφάλειας κατά την μεταφορά των προϊόντων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA EXPRESS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας εκτελεί μεταφορές - μετακομίσεις και άλλες σχετικές υπηρεσίες, από και προς Θεσσαλονίκη. Απαρτιζόμαστε από έμπειρους επαγγελματίες και ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσης όλων των τύπων και ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα, σε λογικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να έρθουν στο χώρο σας, για να εκτιμήσουμε και να συζητήσουμε την επιλογή των υπηρεσιών που επιθυμείτε. Οι μεταφορές μας χαρακτηρίζονται από ταχύτητα, ενώ παρέχουμε ειδικές τιμές για φοιτητές. Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι κάθε κομμάτι της περιουσίας σας και σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που επιθυμείτε να εκτελέσετε και δεχτείτε μια μετακόμιση, που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

W.T.C. ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές, που προσφέρουμε, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μαζί με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου προσωπικό, αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση της μετακόμισης, που επιθυμείτε, απο και προς Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1994 δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολυετής εμπειρία μας, εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε μας για μια ασφαλή και χωρίς άγχος μετακόμιση της οικοσκευής σας. Αναλαμβάνουμε μεταφορές Δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών και επιχειρήσεων από και προς Θεσσαλονίκη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EGNATIA LINK - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα, εγγυημένης ποιότητας.Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας.Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΛΗ Π. ΧΡΥΣΟΥΛΑ - GATE LINE - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μου παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, βρίσκομαι σε θέση να γνωρίζω τις περισσότερες ανησυχίες και να προσφέρω προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν τις εργασίες μου, είναι η ευγένεια και η προσεκτική μετακίνηση των αντικειμένων σας. Εξυπηρετούμε, έξυπνα και γρήγορα, προσπαθώντας να καλύψουμε, πλήρως, τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Προτιμήστε μας για ασφάλεια,άμεση εξυπηρέτηση, οργάνωση και αξιοπιστία στις διεθνείς μεταφορές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PRIMA TRANS ΙΜΕ Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει λειτουργικές προτάσεις για τη διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και στόχος μας είναι η παροχή αποτελέσματος του καλύτερου μείγματος ποιότητας - τιμής για τον πελάτη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας και την πιο δύσκολη μετακόμιση. Μας διακρίνει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMOCARGO ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα, εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IDP EXPRESS ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας με πάνω από 35 έτη πείρας, αναλαμβάνει Διεθνείς Μεταφορές σε μια πληθώρα προορισμών του εξωτερικού. Εγγυόμαστε την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας, είτε πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα, είτε για απλές μεταφορές, καθώς και την έγκαιρη παράδοσή τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες Courier - Ταχυμεταφορών και logistics σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Η εταιρία μας είναι στελεχωμένη με καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα επικοινωνίας και παρακολούθησης, ο πελάτης ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή σχετικά με την παράδοση των αποστολών. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διεθνείς μεταφορείς, εξασφαλίζοντας ευελιξία και την ταχύτερη παράδοση, όπως επίσης και τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKG THESSALONIKI CARGO - Μεταφορές

Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H μεταφορική μας εταιρεία πρακτορεύσεις και Διεθνείς Μεταφορές (μεταφορές εμπορευμάτων από και προς το εξωτερικό). Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις εισαγωγές και εξαγωγές των προϊόντων σας. Προσπαθούμε να επιτύχουμε μείωση του κόστους μεταφοράς και των διαφόρων παρεμφερών εξόδων, που επιβαρύνουν το τελικό κόστος κτήσης των προϊόντων σας, και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε απολύτως ανταγωνιστικά πακέτα. Είμαστε ακόμη σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εκτελωνιστικές διαδικασίες. Έχουμε καθημερινή δραστηριότητα σε όλα τα Τελωνεία της Θεσσαλονίκης (Αεροδρομίου, Λιμένος, Λαχαναγοράς) και σε όποιο Τελωνείο απαιτείται στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, καθώς και σε όλα τα Τελωνεία Αθηνών και Πειραιώς, μέσω δικτύου πολύ έμπειρων συνεργατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ