Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη: Πώς να κάνεις την μετακόμιση άμεσα και εύκολα;

Οι μετακομίσεις, δημιουργούν μεγάλο άγχος και στρες, αφού υπάρχουν αμέτρητες εργασίες που πρέπει να γίνουν και μόνο όταν υπάρχει επαγγελματικός σχεδιασμός και οργάνωση, η μετακόμιση μπορεί να γίνει παιχνιδάκι.

Οι μεταφορικές μας εταιρείες στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν την πρώτη επιλογή στις μετακομίσεις και τις μεταφορές και θα σε βγάλουν από μεγάλο κόπο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήαμτα

Οι μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται με περισσότερη ευκολία κυρίως λόγω της μικρής απόστασης και του μεγάλου αριθμού των μεταφορικών εταιρειών που μπορούν να εξυπηρετήσουν την περιοχή.

Η αρχή στις μετακομίσεις είναι και η πιο δύσκολη καθώς δεν γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις μία επιτυχημένη μετακόμιση.

Εάν απευθυνθείς στις μεταφορικές μας στην Θεσσαλονίκη, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και το άγχος της μετακόμισης θα εξαφανιστεί.

Η εξειδικευμένη μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη, μέσω μίας επαγγελματικής εταιρείας μετακομίσεων, θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος.

Πως να επιλέξεις την κατάλληλη μεταφορική για μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη;

Εάν θέλεις να κάνεις την σωστή επιλογή στην μεταφορική για τις μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη, πρέπει η μεταφορική εταιρεία να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές, όπως:

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις, πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε όλες τις περιοχές της, μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα εφόσον η εταιρεία έχει στην κατοχή της εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς που εξασφαλίζει την προστασία των φορτίων κατά την διαδικασία μεταφοράς.

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, έχουν αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στις μετακομίσεις. Συγκεκριμένα, οι μεταφορικές μας στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Αρκετές φορές, ο όγκος των μεταφερόμενων αντικειμένων είναι μεγάλος και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος κρίνεται απαραίτητη. Σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται και η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων.

Τί υπηρεσίες προσφέρει συνήθως μία μεταφορική εταιρεία;

Οι μεταφορικές μας που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν την οργάνωση και τις υπηρεσίες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου. Οι υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει μία αξιόπιστη μεταφορική, περιλαμβάνουν:

 • Σύνδεση και Τοποθέτηση οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή

Οι μεταφορικές μας εταιρείες στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναλάβουν δράση για μία φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου. Η επιλογή των υπηρεσιών που θα καλύψουν τις μεταφορικές σου ανάγκες θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τον προϋπολογισμό και την ποιότητα που θα προσφέρουν στην μετακόμισή σου.

Υπάρχουν φθηνά πακέτα μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη;

Είναι λογικό να αναζητείς φθηνές μετακομίσεις και να μην επιλέγεις τα μεγάλα και εξειδικευμένα πακέτα μετακομίσεων, φοβούμενος την τιμή τους. Οι τιμές στις μετακομίσεις για Θεσσαλονίκη, διαφοροποιούνται ανά εταιρεία μετακόμισης και επηρεάζονται από τις υπηρεσίες που θα επιλέξει ο πελάτης για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές του. Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές στις μετακομίσεις για Θεσσαλονίκη, είναι:

 • Εάν θα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός(π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)
 • Ο όγκος των φορτίων και των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν
 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την μετακόμιση
 • Εάν υπάρχει ασανσέρ
 • Εάν θα χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης

Σε περίπτωση που προσέξεις τους παραπάνω παράγοντες, είναι πολύ πιθανό να έχεις την φθηνή μετακόμιση που επιθυμείς. Στην πλατφόρμα μας, πέρα από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων,μπορείς να βρεις και φθηνές μεταφορικές για μετακομίσεις και μεταφορές στην Θεσσαλονίκη που θα σου εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των φορτίων σου, ανεξαρτήτως αντιτίμου.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για μετακομίσεις και μεταφορές προς και από Θεσσαλονίκη και πάρε τις καλύτερες προσφορές για κόστη από τις πιο αξιόλογες και φθηνές μεταφορικές στην περιοχή σου!


Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Χρήστος Ζώης
10 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένος. Ήταν ευγενικότατος και πάρα πολύ γρήγορος!
Γιάννης Φραγκογιάννης
2 Αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Δημήτρης Στασινός
46 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Σωστός επαγγελματίας!
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ 24 ΩΡΕΣ
53 Αξιολογήσεις
Φοβερά συνεπής στην ώρα, συνεργάσιμος και ευγενέστατος. Τον προτείνουμε σίγουρα!
Ιωάννης Τσουκαλάς
15 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές!!!
Ιωάννης Παντελιάς
1 Αξιολόγηση
Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη. Η δουλειά έγινε απρόσκοπτα και γρήγορα!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μεταφορικές Εταιρείες σε άλλες περιοχές