3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


Χριστίνα Πέσιου - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω υπηρεσίες μεταφράσεων και υποτιτλισμών. Βρίσκομαι στον χώρο επί σειρά ετών και διαθέτω πανεπιστημιακή κατάρτιση. Έχοντας αναλάβει πολλές μεταφραστικές υποθέσεις, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Με χαρακτηρίζουν η συνέπεια απέναντι στις ανάγκες του πελάτη αλλά και η αξιοπιστία προ προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Καραγιάννης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων κειμένων αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων, άρθρων και πανεπιστημιακών εργασιών. Με χαρακτηρίζουν η ευγένεια που δείχνω στους πελάτες μου καθώς και οι οικονομικές τιμές των υπηρεσιών μου, πάντοτε προσαρμοσμένες στις δυνατότητες του πελάτη. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας μετάφραση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Translation24.gr Σιτσάνης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, προσφέρει υπηρεσίες μεταφράσεων για τεχνικά, νομικά, οικονομικά, ιατρικά και άλλων μορφών, επίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφράσεων από το 2010 και οι μεταφραστές μας αναλαμβάνουν κείμενα για όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Διακρινόμαστε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των μεταφραστικών έργων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Θεσσαλονίκη - 3 μεταφραστές