3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


828Group Michalis Kokonoglou - Marketing

Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην 828Group αναλαμβάνουμε την προώθηση εταιρειών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διαφήμισης από το 2011, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βαρυτιμίδης - Marketing

Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Upmate, αναλαμβάνει την ψηφιακή προώθηση της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη, από το 2001 και αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, με στόχο την επιτυχημένη προώθηση της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από σοβαρότητα και επαγγελματικότητα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Istopolis Group - Marketing

Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Istopolis Group, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη marketing στρατηγική της εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του marketing και του διαδικτύου από το 1999. Την επιχείρηση μας, έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα brands, οργανισμοί και εταιρείες ανά την Ελλάδα, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς και υπεύθυνοι από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…