3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


AGORAZIN AGORAPLUS - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες κατασκευής εταιρικής ταυτότητας αλλά και τον σχεδιασμό των logo της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1997 στον χώρο της γραφιστικής, των εκδόσεων και της διαφήμισης. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας, από τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό της, έως την εκτύπωση και την εφαρμογή της. Διαθέτουμε δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και στοχεύουμε στην άμεση αποτελεσματικότητα κάθε εφαρμογής, με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την διαμόρφωση της εταιρικής σας ταυτότητας και τη δημιουργία του λογότυπου της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των σχεδιαστικών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με την προώθηση και την προβολή. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την κατασκευή της ταυτότητας της εταιρείας σας, σχεδιάζοντας το logo αλλά και παρέχοντας υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ