3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Δόμνα Μπελεφάντη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ποιοτικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αλλά και απλούς φορολογούμενους. Με μεγάλη πείρα στον χώρο της λογιστικής, βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, ώστε να τους βοηθήσω με οποιαδήποτε φορολογική εκκρεμότητα έχουν. Στόχος μου είναι να χτίζω μακροχρόνιες σχέσεις επαγγελματισμού με τους πελάτες ώστε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μετά το πέρας της εργασίας που μου ανέθεσαν. Δουλεύω με συνέπεια και σεβασμό, πάντοτε προσπαθώντας να ικανοποιώ τις απαιτήσεις σας με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνα Σ. Γιαννάκη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες. Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσω να παρέχω υπηρεσίες στους πελάτες μου με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα. Τους βοηθάω να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκομαι δίπλα τους για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική ή λογιστική συμβουλή χρειαστούν. Επίσης, αναλαμβάνω και μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως συμπληρώσεις φορολογικών δηλώσεων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Νικολαΐδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το γραφείο μου εξυπηρετεί πελάτες παρέχοντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Βρίσκομαι στον χώρο της λογιστικής, για πολλά έτη, με σκοπό να συνεχίσω να είμαι χρήσιμη στους επιχειρηματίες πελάτες μου για πολλά ακόμα χρόνια. Τους βοηθάω να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχω φοροτεχνικές υπηρεσίες σε απλούς φορολογούμενους. Βρίσκομαι κοντά σας όποτε με χρειαστείτε αναλαμβάνοντας ένα εύρος εργασιών με συνέπεια και υπευθυνότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής Θεσσαλονίκη - 3 επαγγελματίες Λογιστές