7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργός Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ξυλουργούς


Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Technopolis24 δραστηριοποιείται στην κατασκευή τεχνικών έργων.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κατηγοριών, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

Έχουμε ηγετικό ρόλο στο τομέα των Ανακαινίσεων – Επισκευών, Πατητή Τσιμεντοκονία, Διακόσμηση Καταστημάτων και κατασκευών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων και ξυλουργικές εργασίες, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας παράλληλα αξιοπιστία κι εγγύηση στις εργασίες και τα υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Νικόλαος Μπαϊρακτάρης και δραστηριοποιούμαι για πάνω από 22 χρόνια στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες φροντίζουμε, έτσι ώστε να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας, τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε αισθητικό.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό την κατασκευή, αλλά και τη συντήρηση των ξυλουργικών σας κατασκευών, δίνοντας σας μια ποιοτική εργασία!

Εγγυόμαστε την παράδοση άριστων αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πεχλιβανίδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μου, και μεράκι για τη δουλειά μου μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους κατασκευής που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Στόχος μου δεν είναι απλά η ολοκλήρωση μιας εργασίας, αλλά η δημιουργία μιας κατασκευής που θα αγαπήσετε, και θα αναβαθμίσει τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διονύσης Βυθούλκας - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας. Στόχος μου είναι η άμεση ανταπόκριση στην κατασκευή των εργασιών σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μου βρίσκεται πάντα κοντά σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάζαρος Σαπλαμίδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην κατασκευή ξυλουργικών εργασιών. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, δημιουργώντας πρωτότυπες κατασκευές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, διαθέτω τα κατάλληλα εφόδια για να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιωβανίτσας - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αποτελείται από ξυλουργούς με πολυετή εμπειρία. Παρέχουμε υψηλή ποιότιτα υλικών αλλά και εργασίας σε κάθε μας κατασκευή. Η συνεχής υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι ένα από τα στοιχεία που εκτιμούν στη συνεργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Ξυλουργοί

Ξυλουργός - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική μας εταιρία, Αναδομώ, δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνικών εργασιών. Με 20ετή εμπειρία, αλλά κι εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των ξυλουργικών εργασιών σας για τον οικιακό, καθώς και τον επαγγελματικό σας χώρο. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η συνέπεια στην παράδοση έργου, η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, η αποτελεσματικότητά μας και τέλος, ο επαγγελματισμός μας. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ξυλουργός Θεσσαλονίκη - 7 επαγγελματίες ξυλουργοί