15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


Ιωάννης Δανιηλίδης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση καινούργιας κλειδαριάς ασφαλείας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 1969 στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Μας χαρακτηρίζει η πρωτοπορία και η ευελιξία στις λύσεις που παρέχουμε.Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η εχεμύθεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του. Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για το χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την αντικατάσταση της κλειδαριάς σας και την κατασκευή του κλειδιού ασφαλείας που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πάνω από 22 χρόνια και κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, φροντίζουμε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας,τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και τους χρόνους παράδοσης που έχουμε συμφωνήσει. Εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία κάθε κατασκευής, που αναλαμβάνουμε για εσάς. Με επαγγελματισμό, ποιότητα και εχεμύθεια απέναντι σε κάθε σας θέλω ολοκληρώνουμε την κάθε σας επιθυμία άμεσα και οικονομικά! Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε αποτελέσματα ασφαλή, αντάξια των προσδοκιών σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΝΑ ΜΑΡΚΑΚΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην εταιρεία μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα κλειδιά και κλειδαριές, λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ή των προϊόντων μας. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ειδικεύεται από το απλό κλειδί μέχρι τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, αναλαμβάνοντας εισαγωγές - κατασκευές - εμπόριο κλειδιών και κλειδαριών. Από το 1965 βρίσκεται στο χώρο και προχωράει με σταθερά βήματα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της. Με προϊόντα διεθνών οίκων κατασκευής, αλλά και με εξειδικευμένο προσωπικό, που συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο μας, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα ασφαλείας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία, του αναθέστε. Επιλέξτε μας για εξατομικευμένες υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΔΟΚΟΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον κλάδο των κλειδιών και κλειδαριών, με μεγάλη επιτυχία. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η ασφάλεια και η απόλυτα ικανοποίησή του. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα εγγυάται, επίσης, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στη διάθεσή σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές. Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις, που σας ταιριάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΤΣΙΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους κλειδαράδες και σάς εξυπηρετεί από το 1973 με κλειδαριές παντός τύπου, αναλαμβάνοντας την πώληση και την τεχνική κάλυψη. Προσφέρουμε δυνατότητα αγοράς και παροχής υπηρεσιών σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης. Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα εγγυάται, επίσης, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στη διάθεσή σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές. Επιλέξτε μας για την παροχή υπηρεσιών αρίστης ποιότητας και επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΝΙΚΟΣ - ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Β ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω να φέρω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας παντός τύπου. Προσφέρουμε 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Με την 24ωρη λειτουργία μας, σας διαβεβαιώνουμε πως ήμαστε δίπλα σας, να επισκευάσουμε το πρόβλημα σας, μόλις εσείς μας το ζητήσετε. Είμαστε στη διάθεση σας, 24ώρες το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Παρίσσης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Από το 1987, που ασχολείται με την τοποθέτηση κλειδαριών και την αντιγραφή κλειδιών, ο πιστοποιημένος κλειδαράς Παρίσσης Ελευθέριος εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών του. Ο πρωταρχικός μας στόχος ανέκαθεν ήταν η ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου και του χώρου εργασίας σας. Το κυριότερο μέλημά μας όμως είναι η ατομική σας ασφάλεια. Εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Αντιγράφουμε όλων των ειδών τα κλειδιά. και τοποθετούμε ηλεκτρονικές κλειδαριές σε εισόδους οικοδομών, σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στην οικία σας. Η κλειδαριά που δουλεύει με το κλειδί παραμένει. Επισκευάζουμε και τοποθετούμε κλειδαριές στους εσωτερικούς χώρους της οικίας και της εργασίας σας.Έχουμε τη δυνατότητα να αντιγράψουμε κλειδιά Immobilizer για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, για τα περισσότερα μοντέλα. Επίσης, αντιγράφουμε και κλειδιά για τη μοτοσυκλέτα σας. Επιλέξτε μας για εργασίες ασφαλής, λειτουργικές και επαγγελματικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και εγγυημένη επιτυχία όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τα κλειδιά και τις κλειδαρι΄λες του χώρου σας, καλύπτοντας πλήρως όλες σας τις ανάγκες. Με γνώμονα την εμπειρία και τις γνώσεις μας, έχουμε καταφέρει να δίνουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την ασφάλεια του σπιτιού σας που αφορά απλές ή θωρακισμένες πόρτες. Αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Στην εταιρεία μας επίσης κατασκευάζονται και προγραμματίζονται κλειδιά με μικροτσίπ (ιμομπιλάιζερ) και με τηλεχειρισμό και για εγκεφάλους αυτοκινήτων. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση αντιγραφή κλειδιών ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν χαθεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stabil Thermoactive - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και την κατασκευή κλειδιών για τους χώρους που επιθυμείτε. Καλύπτουμε τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες με επαγγελματισμό και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από καταξιωμένους τεχνικούς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και λειτουργούμε σύμφωνα με τις; απαιτήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης.Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να μας εμπιστευθείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Ε - ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Γ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας βρίσκεται κοντά σας για περισσότερα από 50 χρόνια στον τομέα των Κλειδιών και Κλειδαριών και της ασφάλειας. Εισάγουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα κλειδαριών, λουκέτων και κυλίνδρων μεγάλης ασφαλείας, εξαρτήματα για θωρακισμένες πόρτες, όπως και σετ αναβάθμισης θωρακισμένων πορτών σε αδιάρρηκτες. Διαθέτουμε, επίσης, στην αγορά μια μεγάλη γκάμα από άκοπα κλειδιά, μηχανές κοπής κλειδιών, σούστες επαναφοράς θυρών, ηλεκτρικά κυπριά, χρηματοκιβώτια, κλειδαριές και κωδικούς χρηματοκιβωτίων, όπως και μια ποικιλία σιδηρικών ειδών και ειδών κιγκαλερίας. Μέσω της συνεργασίας μας με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής συστημάτων ασφάλειας, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη θωράκισης της ασφάλειας της περιουσίας σας. Αποτελούμε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο μας, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Προτιμήστε μας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΔΟΣΕΡΒΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αλλαγή της κλειδαριάς για τις πόρτες του χώρου σας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας για πολλά συνεχόμενα χρόνια και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχει κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η οικογενειακή επιχείρηση μας εξειδικεύεται σε Κλειδιά και Κλειδαριές και είναι κοντά σας γρήγορα, υπεύθυνα και αξιόπιστα, με άμεση εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές όλο το 24ωρο. Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν επαγγελματική άδεια κλειθροποιών, που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την αστυνομία. Η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια μας, που συνδυάζονται πάντα με προσιτές τιμές, θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως σχετικές εργασίες όπως είναι και η αντικατάσταση κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας σε νέου τύπου με μικρό κλειδί και σύστημα μπλοκαρίσματος πίρων και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ανοίγματα παντός τύπου κλειδαριών, άμεσα και αποτελεσματικά. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΕΣΤΩΡ ΤΟΣΙΔΗΣ Σ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας, διαθέτοντας ταχύτητα, απόλυτη εχεμύθεια, αναβαθμισμένη τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και κατανόηση στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε έμπειροι κλειδαράδες, με πολυετή πορεία και μπορείτε να εμπιστευθείτε σ' εμάς την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα εργαλεία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες εγκαίρως. Ελάτε σε μας, για να βρείτε λύσεις για την αλλαγή ή την ενίσχυση των υπαρχουσών κλειδαριών και των κυλίνδρων, την αλλαγή κλειδαριάς όταν χάσετε τα κλειδιά σας, αντικλείδια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού, εγκατάσταση πορτών και πυλών και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαζόσασταν, για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Θεσσαλονίκη - 15 top επαγγελματίες