3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλης Σοπαλίδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι ο Βασίλης Σοπαλίδης και δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Γρηγοριάδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ενεργειακό Σπίτι, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών εσωτερικών χώρων. Η ομάδα μας, αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων για εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Σαλμανλής - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Σαλμανλής, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση στις τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…