14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Βασίλης Σοπαλίδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασία και για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Σαλμανλής - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Σαλμανλής, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση στις τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με μακροχρόνια και επαγγελματικά αποτελέσματα και εγγυόμαστε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPPA CONSTRUCTIONS - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μελετών και κατασκευών KAPPA CONSTRUCTIONS στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται στον επαγγελματικό καθαρισμό του τζακιού σας με άμεσα και ασφαλή για τον χώρο σας αποτελέσματα. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΤΖΑΚΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση, που συμπληρώνει 69 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στον χώρο του καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων. Η συνέπεια προς τους πελάτες και η δέσμευση για την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εταιρείας, η οποία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO και αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους πελάτες της. Χαρακτηριζόμαστε για τα αξιόπιστα και επαγγελματικά αποτελέσματα που παραδίδουμε. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωσήφ Ι. Μπαλανίκας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Ιωσήφ Μπαλανίκας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Συνδυάζω εξαιρετικό εξοπλισμό και ποιότητα υλικών με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Οι υπηρεσίες μου είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με χρειαστείτε να δώσω στο τζάκι σας καθαρά και ασφαλή αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANTHERMICA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία PANTHERMICA με έδρα στη Θεσσαλονίκη, στη Σίνδο, ιδρύθηκε το 2004, με σκοπό τον καθαρισμό των τζακιών με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα. Σήμερα η εταιρεία αποτελεί πρώτη επιλογή στον χώρο της και αναλαμβάνει εργασίες πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στις εργασίες της. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει δωρεάν την πλήρη τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων της και είναι σε θέση να σας προτείνουν την καλύτερη, οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση, βάσει των αναγκών σας και των δυνατοτήτων σας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WARM - ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε η εγγυημένη λύση που αναζητάτε για τον καθαρισμό του τζακιού σας με επαγγελματικά και ασφαλή αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ομάδα μας, αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και οι καλή λειτουργικότητα των τζακιών σας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων για εσάς και τον χώρο σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI - ONLINE - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και υπεύθυνα. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο πολλά χρόνια, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν είτε απλές, είτε πολύπλοκες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των τζακιών και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ TZAKI - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον καθαρισμό καμινάδων τζακιού πολλά χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την καλύτερη δυνατή απόδοση του τζακιού σας. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και δυνατότητα επισκόπησης της καμινάδας σας με κάμερα για άμεση εντόπιση του προβλήματος. Στοχεύουμε στην ευχαρίστηση των πελατών μας και σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή των πελατών μας καθημερινά με άμεσες και υψηλής αποδοτικότητας λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού του τζακιού σας, παρέχοντας εξειδικευμένες προτάσεις. Διαθέτουμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να αναλάβει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε στην διάθεση των πελατών μας και εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με εγγυημένες και λειτουργικές προτάσεις. Επιλέξτε μας και θα εξασφαλίζετε την θέρμανση που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΥΤΗΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Τα ΧΥΤΗΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και αναλαμβάνει τον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και οικονομικά. Πρακτική, λειτουργικότητα και ασφάλεια είναι άψογα συνδεδεμένα στα τζάκια και στις σόμπες μας, δημιουργώντας υψηλή αισθητική στο χώρο σας, ενώ καλύπτουν οικολογικά και οικονομικά πλήρως τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου που επιθυμείτε και σας αφήνουν πλήρως ευχαριστημένους με τα αποτελέσματα. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες με αποτελεσματικότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CAMINO (Λαζαρίδης Ιωάννης Γ.) - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στις εργασίες καθαρισμού τζακιών. Διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία τους αναθέσετε με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με άριστη τεχνική γνώση και εμπειρία, συνδυασμένα με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που είναι ποιοτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες στη δοκιμασία του χρόνου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VOLCANO - ΑΓΚΟΡΤΖΑ Ι. ΥΙΟΙ Ο.Ε. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία VOLCANO - ΑΓΚΟΡΤΖΑ Ι ΥΙΟΙ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού τζακιών εδώ και χρόνια και διαθέτει στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Καθαρίζουμε τα τζάκια και τις καπνοδόχους μας με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε να ανταποκρίνονται χωρίς λειτουργικά προβλήματα στις σημερινές ανάγκες θέρμανσης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν για την υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIMITRIADIS GROUP - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία DIMITRIADIS GROUP - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με αντικείμενο τον καθαρισμό των τζακιών σας, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Διαθέτουμε πολυετή πείρα που εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας, προτείνοντας σας τις ιδανικότερες λύσεις! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ