15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία e-shop Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για κατασκευή e-shop


Gotoweb - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο e-shop σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε για αρκετά χρόνια στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου. Μας χαρακτηρίζει η επαγγελματική δουλειά καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης της εργασίας. Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες μεθόδους για την πλήρη ανάπτυξη του e-shop σας. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε προσφέρουν ευχρηστία, λειτουργικότητα και design υψηλής ποιότητας ενώ παρέχουμε πλήρη συμβουλευτική καθοδήγηση όσον αφορά την online εξυπηρέτηση πελατών. Θα χαρούμε να μας εμπιστευτείτε για και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης E-Shop. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η προσέλκυση νέων πελατών και γενικά η προσέγγιση ανθρώπων σήμερα απαιτεί να σκεφτόμαστε δημιουργικά γι’ αυτό κ εμείς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας! Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Κέλλα - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση πληροφορικής μας αναλαμβάνει την κατασκευή του E-Shop σας. Σήμερα, η εταιρεία, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής, έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται με υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες και επαγγελματικές λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λύσεων ανώτερης ποιότητας. Επιλέξτε και επωφεληθείτε από τις εργασίες που προσφέρουμε στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων τύπου E-Shop. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις προσωπικές αλλά και τις εταιρικές σας ανάγκες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και πρωταρχικός μου στόχος είναι η προσφορά υπηρεσιών που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες σας. Θα χαρώ να συνεργαστείτε μαζί μου και να σας προτείνω τις καλύτερες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIG DROP - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του Διαδικτύου και μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη που σχετίζεται με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το site και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα των ονείρων σας, την εφαρμογή iOS και Android που πάντα θέλατε για το blog και το site σας, και να σας κάνουμε γνωστούς σε εκατομμύρια χρήστες μέσα από τις υπηρεσίες διαφήμισης SEO, AdWords αλλά και μέσα από τα Social Networks. Κατασκευάζουμε λειτουργικά και αισθητικά όμορφα e-shop, αντάξια των προσδοκιών σας, που συμφωνούν με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις σας και με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η διαδικτυακή ενίσχυση και ανάδειξη της εταιρείας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COMPUTER WORLD - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και eshop. Η εταιρεία μας σας υπόσχεται την πιο εύχρηστη, λειτουργική και εντυπωσιακή εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο! Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της on-line αγοράς και παρέχουμε e-shop που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Αν επιθυμείτε e-shop ανώτερης ποιότητας, πρέπει να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZIZ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην δημιουργία και στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων). Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Τα e-shop που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας. Ο σχεδιασμός του e-shop γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα του στηρίζονται σε σύγχρονη αρχιτεκτονική με χρήση προγραμματιστικών πρότυπων και κατάλληλους μηχανισμούς. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEBFAME - ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων, ενώ παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και εξέλιξη του καταστήματός σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Θεωρούμε τις υπηρεσίες ίντερνετ ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για την επαγγελματική πορεία μίας εταιρείας και προσφέρουμε άριστη παροχή υπηρεσιών με εγγυημένα αποτελέσματα. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CUSTOM IT - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η διαδικτυακή μας εταιρεία ασχολείται με την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την κατασκευή εταιρικών e-shop. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα eshop με απεριόριστες κατηγορίες / υποκατηγορίες προϊόντων. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARTABOUT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας έχει υλοποιήσει αρκετά έργα κατασκευής websites, eshop, n, Mobile Apps, Microsites, Interactive Games και Facebook applications για λογαριασμό εθνικών και πολυεθνικών πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιμονή μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Αποστολή μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους σχεδιασμού και δημιουργίας εφαρμογών web και mobile καθώς και η χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων για την σωστή προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Εάν και εσείς έχετε υψηλές απαιτήσεις για τα έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε, τότε στην εταιρία μας θα βρείτε σίγουρα τον ιδανικό συνεργάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RESTORE BY ACTLOGIC - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop. Δε θέλουμε θεωρίες, δε μας αρέσουν τα στημένα eshops στα οποία δεν υπάρχει κανένα concept, λατρεύουμε τις σωστά δομημένες επιχειρήσεις που σε όποια μεταβολή της αγοράς παραμένουν σταθερές και στη διάρκεια του χρόνου εξελίσσονται. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε το solid ground επάνω στο οποίο θα κινηθεί ο επιχειρηματίας. Να του παρέχουμε γρήγορες λύσεις και να προβλέπουμε ακόμη και για όποια προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NORTHWIND DATA RECOVERY - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,e-shop και custom λογισμικού.Σε κάθε μας project αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και την εκπαίδευση των χρηστών. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτυακού marketing και S.E.O.-βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Τα e-shop που δημιουργούμε διακρίνονται από φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και στόχος μας η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πελατοκεντρικά και γίνομαι συνέταιρος και συνεργάτης σας διασφαλίζοντας την επιτυχία, ακούγοντας κάθε ανάγκη σας. Μαζί, θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WDS WEB DESIGN SOLUTIONS - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Tο εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας εκτείνεται από την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων (Websites & Portals) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (E-shops), έως και την ανάπτυξη εξειδικευμένων Mobile Εφαρμογών και συστημάτων διαχείρησης περιεχομένου (Content Management Systems). Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους προγραμματιστές, που είναι έτοιμοι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών και η ανάδειξη της εταιρείας σας, μέσα από την δημιουργία λειτουργικών e-shop,ανώτερης ποιότητας. Τα έργα μας παραδίδονται εντός χρονοδιαγράμματος και θέτουμε στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Επιλέξτε μας, γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INNOVATOR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε μια δυναμική εταιρεία που παρέχει την καλύτερη λύση σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο είτε με ένα απλό εταιρικό website είτε με μία σύνθετη εφαρμογή e-commerce, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του πελάτη. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη κατασκευή e-shop είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ιστοσελίδων. Είτε υπάρχει ήδη μια εταιρική ταυτότητα η οποία πρέπει να ενσωματωθεί, είτε η διαδικασία κατασκευής ξεκινάει από το μηδέν, βασικός στόχος είναι η πληροφορία που θέλει να περάσει η επιχείρηση προς τον πελάτη, να διοχετεύεται μέσα από μια ελκυστική σχεδίαση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TISHOST. GR - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα ένα e-shop για να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας μέσω της δύναμης του διαδικτύου. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε το e-shop σας στα social media και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κατασκευή e-shop Θεσσαλονίκη - 15 επαγγελματίες