4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία e-shop Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για κατασκευή e-shop


Gotoweb - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Gotoweb, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο e-shop σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε για αρκετά χρόνια στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου. Μας χαρακτηρίζει η επαγγελματική δουλειά καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης της εργασίας. Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες μεθόδους για την πλήρη ανάπτυξη του e-shop σας. Θα χαρούμε να μας εμπιστευτείτε για και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Easycomtech, παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης E-Shop. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Κέλλα - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση πληροφορικής eCONNECT αναλαμβάνει την κατασκευή του E-Shop σας. Σήμερα, η εταιρεία, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής, έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται με υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Κατασκευή Ε-shop

e-shop - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων τύπου E-Shop. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κατασκευή e-shop Θεσσαλονίκη - 4 επαγγελματίες