3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα


Θεμιστοκλής Αρβανίτης - Κάγκελα

Κάγκελα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Fin Port Aluminio αναλαμβάνει την εγκατάσταση περίφραξης με κάγκελα για τον χώρο σας. Είναι μία σύγχρονη εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και την τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών και σιδεροκατασκευών. Τα σύγχρονα μηχανήματα μας εξασφαλίζουν την ποιότητα των εργών και μας κατατάσσουν στις πιο σύγχρονες μονάδες κατασκευής στη Βόρεια Ελλάδα. Ακολουθώντας ανελλιπώς τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και εφαρμόζοντας συστηματικό ποιοτικό έλεγχο, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ωφέλειας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπομπούδης - Κάγκελα

Κάγκελα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Χρήστος Μπομπούδης και μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας! Δραστηριοποιούμαστε στο τομέα των σιδηροκατασκευών και φέρνουμε εις πέρας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη κατασκευή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stabil Thermoactive I.K.E. Stabil Thermoactive I.K.E. - Κάγκελα

Κάγκελα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Διαθέτουμε την κλασική σειρά από κάγκελα αλουμινίου της Aluminco INOX σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση καθώς και με μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης, πιστοποιημένα από διεθνής οργανισμούς και ινστιτούτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κάγκελα Θεσσαλονίκη - 3 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…