Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Αλμπέρτο Πέρεζ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών που αποτελούν εγγύηση τς ποιότητας της δουλειάς μου. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη και μακροχρόνιας συνεργασίας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Αγοράτσιος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ηλεκτρολύσεις, θα αναλάβει τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη και η απόλυτη ικανοποίησή του με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιδιώκουμε να παρέχουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών και φροντίζουμε να δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξαιρετικό εξοπλισμό και δίνω αποτελέσματα λειτουργικά και αψεγάδιαστα. Συνδυάζω σεβασμό στον πελάτη με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και γι' αυτά με προτιμούν οι πελάτες μου είναι η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου παραδίδοντας πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Η τιμή των υπηρεσιών μου ανταποκρίνεται στην εποχή. Βρίσκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε να παρέχω εγγυημένες και οριστικές λύσεις και να σας παρέχω ασφαλή ηλεκτρολογικά συστήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες στο χώρο σας, με προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες όλων των ειδών και μπορούμε να ανταποκριθούμε και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στοχεύουμε σε αποτελέσματα που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Περιμένουμε να αναλάβουμε το αίτημά σας άμεσα και να σας δώσουμε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Νίκλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Αθανάσιος Νίκλης και παρέχω υπηρεσίες αποκατάστασης ηλεκτρολογικών βλαβών και συγχρόνως αναλαμβάνω μία μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Η εμπειρία μου ως ηλεκτρολόγος μετρά για παραπάνω από 25 χρόνια και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημά αποτελεί η αγάπη για την δουλειά μου και η συνεχής εκπαίδευσή μου πάνω στις εξελίξεις στον τομέα μου. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας και με την σειρά μου να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε, με επαγγελματισμό και με υπευθυνότητα. Μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου,αναλαμβάνω να δώσω λύση στα ηλεκτρολογικά σας προβλήματα, επιδιορθώνοντας βλάβες ή κατασκευάζοντας από την αρχή οτιδήποτε χρειάζεστε. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μας και ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε αίτημα των πελατών μας. Απόλυτος σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η απαλλαγή του από το άγχος και την αβεβαιότητα για τα ηλεκτρολογικά τους συστήματα. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Ζητήστε δωρεάν προσφορά και εμείς θα βρεθούμε κοντά σας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Μπούτλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι ηλεκτρολόγοι της Φωτοδυναμικής, προσφέρουν λειτουργικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες που σας ταλαιπωρούν . Ειδικευόμαστε στις επισκευές και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εγγυόμαστε ότι θα επαναφέρουμε την λειτουργικότητα που είχαν χάσει τα ηλεκτρολογικά σας συστήματα. Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Παπαποστόλου - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την επιδιόρθωση βλαβών και προβλημάτων που μπορεί να λύσει ένας ηλεκτρολόγος και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά ηλεκτρολογικά συστήματα. Δραστηριοποιούμαι στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στον χώρο των τεχνικών εργασιών καθώς συνεργάζομαι με αξιόλογους, καταξιωμένους επαγγελματίες με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Με τους συνεργάτες μου έχουμε αναλάβει ένα πλήθος εργασιών και έχουμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας κάθε μία από αυτές με επιτυχία. Δουλεύω με συνέπεια και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη καθώς και άμεση υποστήριξη. Στοχεύω σε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν πρώτα τον πελάτη και έπειτα και εμένα ως επαγγελματία. Επιλέξετε με και δεν θα σας απογοητεύσω με την ποιότητα της εργασίας μου αλλά και με τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Μπαμπούλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα που εγγυάται την πλήρη αντιμετώπιση και διόρθωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας, προτείνοντας σας τις ιδανικότερες λύσεις! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας, Στουλιάς, αναλαμβάνει να σας λύσει κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που σας ταλαιπωρεί. Δραστηριοποιούμαστε στις Ηλεκτρολογικές εργασίες εδώ και χρόνια με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στον ενεργητικό. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να διορθώσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να χαρίσει στα ηλεκτρολογικά σας συστήματα άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά, ώστε τα αποτελέσματα μας να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Εμπιστευθείτε μας για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλούς κόστους και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δημητριάδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες άμεσα και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Συνδυάζω εξαιρετικό εξοπλισμό και ποιότητα ανταλλακτικών με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Οι υπηρεσίες μου είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με χρειαστείτε να δώσω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στο ηλεκτρολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να εγγυηθώ την άριστη λειτουργικότητά του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο των επισκευών και των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και διαθέτουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής,η εταιρεία μας συνεργάζεται μόνο με τα πλέον καταξιωμένα ονόματα του χώρου, προσφέροντας πάντα σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις. Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού μας με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, παραδίδει επαγγελματικά αποτελέσματα που διακρίνονται για την ασφάλεια και την υψηλή τους ποιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία σε παντός είδους τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση εργασιών υψηλής ποιότητας, τόσο για την οικία σας, όσο και για την επιχείρηση σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας και παραδίδουμε εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποτε μας χρειαστείτε και να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και μακροχρόνιες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Γεωργιάδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ως Ηλεκτρολόγος αναλαμβάνω να δώσω λύσεις στα ηλεκτρολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζεται. Έχω 20ετή εμπειρία στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας την εργασία που θα μας αναθέσετε, πάντοτε, με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η αξιοπιστία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου και η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών. Βρίσκομαι δίπλα σας καθημερινά να σας παρέχω άμεσες λύσεις, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με μοναδικό σκοπό την ικανοποίησή σας και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νέστωρ Γερασιμόπουλος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας, Ηλεκτρολόγος 24 ώρες, αναλαμβάνει πάσης φύσεως ηλεκτρολογική εργασία ή εγκατάσταση με την έμπειρη ομάδα ηλεκτρολόγων που διαθέτει και η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνει. Η ομάδα μας απαρτίζεται από πτυχιούχους ηλεκτρολόγους που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία τους αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που παραδίδουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Σεβόμαστε τις επιθυμίες των πελατών μας αλλά και τα χρήματα που δαπανούν για να έχουν λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART ELECTRIC - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας με αντικείμενο τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις έχει εμπειρία στο και αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες άμεσα και αποτελεσματικά. Ασχολούμαστε με πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και παρέχουμε ασφάλεια και λειτουργικά αποτελέσματα. Η πολυετή μας πείρα μας δίδαξε να μην επαναπαυόμαστε αλλά συνεχώς να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο σε επίπεδο εξειδίκευσης όσο και σε επίπεδο επαγγελματικού χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ