3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Hosting Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιάννης Κηπουρός - Hosting

Hosting - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε ολοκληρωτικές λύσεις για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Διαθέτουμε 12ετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, έχοντας υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα online projects μέσα στα χρόνια. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, δίνοντας τους χρήσιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εργασιών αλλά και έπειτα, παρέχοντας συμβουλές για μελλοντικές κινήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Hosting

Hosting - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Easycomtech, παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, παντός τύπου. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Hosting

Hosting - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω λειτουργικές λύσεις για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Hosting Θεσσαλονίκη