3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


AGORAZIN AGORAPLUS - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες κατασκευής γραφικών και σχεδίων για την επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1997 στον χώρο της γραφιστικής, των εκδόσεων και της διαφήμισης. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας, από τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό της, έως την εκτύπωση και την εφαρμογή της. Διαθέτουμε δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και στοχεύουμε στην άμεση αποτελεσματικότητα κάθε εφαρμογής, με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

828Group Michalis Kokonoglou - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην 828Group αναλαμβάνουμε την υλοποίηση γραφιστικού υλικού και τον σχεδιασμό στοιχείων για την ιστοσελίδα σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διαφήμισης από το 2011, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό γραφικών στοιχείων για την επιχείρηση σας, οργανική ή διαδικτυακή. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των σχεδιαστικών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με την προώθηση και την προβολή. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…