14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς από την πιο μικρή μέχρι τη πιο μεγάλη εργασία στον κλάδο της εγκατάστασης αλλά και της επισκευής κλιματιστικών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας με την χρήση εξοπλισμού και ανταλλακτικών τελευταίας τεχνολογίας και εγγυημένης ποιότητας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Πασβάντογλου - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, ClimaService, είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Περιμένουμε καθημερινά ανα αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, ώστε να λύσουμε άμεσα και το δικό σας πρόβλημα και να δώσουμε στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παυλος Γαβουχιδης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Clima System, με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνει για εσάς την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη καθ όλη την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά του στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε υπευθυνότητα και συνέπεια με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για τον κάθε μας πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία και με σκοπό να κερδίσουμε την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVANT GARDE ENERGY ΜΕΠΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ειδικεύομαι στο χώρο της ψύξης - κλιματισμού, και συγκεκριμένα είμια η λύση που ψάχνετε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και εξαερισμών. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνω στην λεπτομέρεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μου με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε με και θα σταθώ δίπλα σας σε οτιδήποτε με χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Από το 2001, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων, αλλά και εκθεσιακών χώρων. Διακρινόμαστε για το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε και τις προσιτές μας τιμές. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα που αντέχουν στην φορά του χρόνου. Αφήστε πάνω μας την εργασία σας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THESS CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε για να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευτείτε μας το πρόβλημά σας για επαγγελματική επίλυση, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Οι τιμές μας είναι προσιτές και το τεχνικό προσωπικό μας άρτια εξειδικευμένο. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Αντώνης Αναστασιάδης και είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα, καθημερινά και οικονομικά. Η πολυετή μου εμπειρία σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες μου δίνουν αποτελέσματα λειτουργικά και μακροχρόνια. Συνδυάζω άριστη ποιότητα υπηρεσιών με υψηλή τεχνογνωσία και τιμές που εντυπωσιάζουν. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω τις εργασίες σας με άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ - ΨΥΞΗ & ΚΛΙΜΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συσκευές. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Οι πελάτες μας, μας επιλέγουν για την άμεση εξυπηρέτησή μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία και φέρνουμε αποτελέσματα εντυπωσιακής λειτουργικότητας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών από το 2005. Στηριζόμενη στη μακροχρόνια εμπειρία στη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη, η εταιρεία μας υλοποιεί εγκαταστάσεις θέρμανσης - κλιματισμού υψηλών προδιαγραφών, σε συνεργασία με έμπειρα συνεργεία υπό την επίβλεψη των μηχανικών μας. Οι εγκαταστάσεις κατασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και υλικά, μέσα από συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας για ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, στα μέτρα και την τιμή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Νικόλαος Κοσκερίδης και καθημερινά προτείνω ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τη δουλειά μου την χαρακτηρίζουν η οργάνωση, η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια! Συνδυάζω υψηλή ποιότητα τιμών με αποτελέσματα οικονομικά και λειτουργικά. Είμαι η λύση που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε με και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μου δίνει εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις κάθε τύπου κλιματιστικού άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που μπορεί να επιλύσει το κάθε σας πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε και συντήρηση οικιακού κλιματισμού. Ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας, με σκοπό να μας εμπιστεύεται συνεχώς για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει και στο μέλλον. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και ενεργούμε ταχύτατα για να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία Ζούτσος Ματθαίος ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και οικονομικά. Από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία στο χώρο, την άριστη συνεργασία με το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες της, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η έμφαση στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η συνεχής αύξηση της γκάμας της με νέα προϊόντα είναι στοιχεία που φωτίζουν την προοπτική της στο να πραγματοποιήσει τους στόχους της και τα οράματά της .Στόχος είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων της και η επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων από τους πελάτες της. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Παύλος Οικονόμου και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις του μέσω σεμιναρίων που παρακολουθώ. Χρησιμοποιώ εξειδικευμένα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά μου τα προμηθεύομαι από μεγάλες εταιρείες που μου εξασφαλίζουν μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελέσματα άμεσα, και γρήγορα που θα προσφέρουν στον πελάτη μεγάλη ικανοποίηση και θα του αποδείξουν ότι άξιζε το αντίτιμο που έδωσε για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Περιμένω να ανταποκριθώ οποιαδήποτε στιγμή στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Θεσσαλονίκη - 14 ειδικοί στα κλιματιστικά