15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Αλμπέρτο Πέρεζ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο επαγγελματία που αναζητάτε για τις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας τηλεόραση με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε παό το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Νίκλης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Αθανάσιος Νίκλης και παρέχω υπηρεσίες επισκευής για τις μικροσυσκευές σας , και εξειδικεύομαι στην εγκατάσταση και επισκευή της τηλεόρασης σας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μου αναθέσετε ανεξαρτήτως μοντέλου ή συσκευής. Επιδιώκω να παραδίδω αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματίας. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας και είμαι πάντα έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Κουγιουμτζής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το κατάστημα μας, δραστηριοποιείται στην επισκευή παντός τύπου ηλεκτρονικών συσκευών και συγκεκριμένα φέρνουμε εις πέρας εργασίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης. Έχουμε την δυνατότητα να επισκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε τύπο τηλεόρασης στον χώρο σας και να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα και την μακροζωία του. Αναλαμβάνουμε για εσάς με απόλυτη υπευθυνότητα την βέλτιστη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, σε οικονομικές τιμές και η παράδοση αποτελεσμάτων που μας χαρακτηρίζουν κι εμάς ως επαγγελματίας. Προτιμήστε μας και θα ευχαριστηθείτε απόλυτα με το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Στουλιάς, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα μας καθώς και τα νέα μοντέλα που εμφανίζονται στον χώρο, Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με άμεση εξυπηρέτηση και τέλεια λειτουργικές τηλεοράσεις. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ντίνας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια με την επισκευή ηλεκτρονικών ειδών και συγκεκριμένα εξειδικεύομαι στην εγκατάσταση και επισκευή της τηλεόρασης σας στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Στο επίκεντρό μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη και η παροχή μιας ύψιστης ποιοτικά υπηρεσίας που θα ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμη και στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στο χώρο και τον χρόνο μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Βαφειάδης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έτοιμος να προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορώ να αντιληφθώ γρήγορα το πρόβλημα και να αντεπεξέλθω άμεσα. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με χαμηλές τιμές και απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και γι' αυτά τα στοιχεία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Μοναδικό μου στόχος είναι ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω οριστικές και λειτουργικές λύσεις στην ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Παρέχω λύσεις εξατομικευμένες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και στόχος μου είναι η παροχή επαγγελματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και να ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους για να εξασφαλίσω την λειτουργικότητα των τηλεοράσεών σας άμεσα. Η κάλυψη των αναγκών σας και η εξασφάλιση μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους αποτελούν τους βασικούς μου στόχους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αντεπεξέλθω σε κάθε σας αίτημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια, οπότε και μπορώ να αναλάβω με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Σέβομαι τις απαιτήσεις της κάθε συσκευής, διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών και οι ανάγκες του εκάστοτε πελάτη είναι προτεραιότητά μου. Προμηθεύομαι τα ανταλλακτικά μου από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και εξασφαλίζω για εσάς μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Περιμένουμε να αναλάβουμε τις εργασίες σας ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η γνώση που διαθέτουμε έχει ανταποκριθεί σε πολλά τεχνικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες του και για τον επαγγελματισμό μας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα ευχαριστούν πλήρως τον πελάτη και θα είναι απόλυτα λειτουργικά. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Εγγύηση της ποιότητας της εργασία μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μας προτιμούν οι πελάτες μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΟΥΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Διαμαντής Μουτσιούλης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχω αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Ακολουθώ τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου σε γρήγορους χρόνους. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων ανεξαρτήτως εταιρείας και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα της τηλεόρασής σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μου και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία σας άμεσα και με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΡΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Θανάσης Γκάρας και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο επισκευής τηλεοράσεων όλων των εταιριών και μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της συσκευής σας με επαγγελματισμό και μόνιμα αποτελέσματα.Σέβομαι τις ανάγκες των πελατών μου και τις συσκευές που μου εμπιστεύονται. Επιδιώκω να εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτεραιότητά μου είναι η κάλυψη των αναγκών σας και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARTECH ELECTRIC CONSTRUCTIONS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες είναι ο επαγγελματισμός μας και η αγάπη και το μεράκι για που δείχνουμε σε κάθε εργασία. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε καθημερινά και όλο το 24ωρο στην διάθεσή σας να επαναφέρουμε την λειτουργικότητα στην τηλεόρασή σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Α. Νικολαΐδης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Νικολαϊδης Κωνσταντίνος και μαζί με την ομάδα μου δίνουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Η πολυετής πείρα μου, μου δίνει την δυνατότητα να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί σας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΟΥΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε μία εισαγωγική εταιρία με 35ετή δυναμική παρουσία στο χώρο των ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων και συσκευών. Αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Εταιρική μας αποστολή είναι η ικανοποίηση των πελατών μου, καθώς και η άρτια υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μας. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη