15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Στεγνωτηρίου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για αυτή την επισκευή


Αλμπέρτο Πέρεζ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας αξιόπιστες εργασίες. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε εργασία, και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία. Το μεράκι για τη δουλειά μας και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εργασίας μας, απογειώνοντας την κάθε σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Μουτούδης - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από επαγγελματισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου εντός προσυμφωνημένου χρόνου, σε προσιτές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμού με άριστη τεχνογνωσία και εγγυημένα λειτουργικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε επί 24ώρου βάσεως στη διάθεσή σας, προκειμένου να συζητήσουμε την ανάληψη της δικής σας ηλεκτρολογικής εργασίας ποιοτικά και σε τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να ολοκληρώσουμε και βγείτε κερδισμένοι, από τις ποιοτικές μας εργασίες, που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας! Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε και βγείτε απόλυτα κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME SERVICE - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις και κυρίως οικονομικές.Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση, στοιχεία που του επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας και με ανταγωνιστικές τιμές.Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου,αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας,επιδιορθώνοντας άμεσα τις βλάβες, που παρουσιάζονται. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Συνδυάζω τιμές ασυναγώνιστες με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρω! Λειτουργώ με σεβασμό στις προτιμήσεις σας και στις ανάγκες του χώρου σας και προσφέρω εξατομικευμένες και συμφέρουσες προτάσεις. Αφεθείτε λοιπόν με ασφάλεια στην εμπειρία μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή ή την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία αλλά και την επισκευή οικιακών συσκευών, διαθέτοντας προσωπικό αποτελούμενο από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Διαθέτουμε εργαστήρια, ασφαλή και, άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε ώστε να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την δική σας εργασία, προσφέροντας υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας. Με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια στα προσυμφωνηθέντα με τους πελάτες μου είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία είναι η ευγένεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις μου,η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών. Επιλέξτε με και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εργασίες που προσφέρω στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιαννης Λαφτσιδης - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός χρονοδιαγράμματος. Χαρακτηριστικό μου είναι ότι τοποθετώ τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις σε προσιτές τιμές. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε στον χώρο σας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΕΚΑΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Χαρακτηρίζομαι από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα λειτουργικά και οικονομικά. Συνδυάζω την τεχνογνωσία που διαθέτω με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εντυπωσιάζω με τα αποτελέσματα. Απόδειξη του επαγγελματισμού μου και της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρω η πληθώρα ικανοποιημένων και πιστών πελατών μου. Μαζί με το προσωπικό μου λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια σας, ενώ παράλληλα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβόμαστε τον χρόνο, το χώρο και το πρόσωπο του πελάτη μας! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΑΦΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε να προτείνουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσετε. Χαρακτηριζόμαστε από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και μεγάλη εμπειρία που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.Η πείρα μας, μας έχει δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα οικονομικές και οι υπηρεσίες μας συνεχώς εξελίσσονται, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΛΙΟΓΛΟΥ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του στεγνωτηρίου ρούχων σας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και με βαθιά τεχνογνωσία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, βρίσκομαι σε θέση να δώσω αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Σε κάθε εργασία μου εστιάζω στην άμεση εξυπηρέτηση και διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό για την σωστή διεκπεραίωση αυτής. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας που προσφέρω το πιστό και πλήρως ικανοποιημένο από τις εργασίες μου πελατολόγιο. Διαθέτω εξίσου έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με το οποίο συνδυάζουμε οργάνωση, προσοχή στην λεπτομέρεια με σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτουμε εξοπλισμό άριστης ποιότητας και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η οργάνωση και ο σεβασμός στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη μας είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας! Σεβόμαστε τους πελάτες μας κι αυτό αποτελεί και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε τις εργασίες σας με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPECIALISTS - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και η ευγένεια του χαρακτήρα των συνεργατών μας. Συνδυάζουμε υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και συμφέρουμε! Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και μας καθιστούν την ιδανική λύση για το πρόβλημά σας. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε μας και θα σταθούμε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΙΟΥΤΗΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων επισκευής και εγκατάστασης του στεγνωτηρίου σας, λειτουργώντας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρω είναι η οργάνωση, η αποτελεσματικότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Μαζί με το προσωπικό μου στοχεύουμε σε πλήρη ικανοποιημένους πελάτες και σε πλήρως λειτουργικές συσκευές που διακρίνονται από ασφάλεια και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια στην εργασία σας προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά έμπειρους συνεργάτες μας δίνει αποτελέσματα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την κουζίνας σας! Η εγγυημένη λειτουργικότητα της συσκευής σας και η βελτίωση της καθημερινότητάς σας αποτελεί για εμάς αδήριτη ανάγκη. Οι πελάτες μας επιδιώκουν μακροχρόνια συνεργασία μαζί μας. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την συσκευή σας, επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Στεγνωτηρίου Θεσσαλονίκη - Οι 15 καλύτεροι