15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλυντηρίου Ρούχων Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων


Αλμπέρτο Πέρεζ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου και η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Είμαι εδώ να αναλάβω την εργασία σας με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Πατσατζάκης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Οι πελάτες μας διακρίνουν σε εμάς την ευγένεια του χαρακτήρα μας, τον επαγγελματισμό μας και τις ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν και θα σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις και κυρίως οικονομικές.Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση, στοιχεία που του επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας και με ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας, επιδιορθώνοντας άμεσα τις βλάβες,που σας απασχολούν. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εφαρμόζω νέες μεθόδους και τακτικές με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μου. Συνδυάζω τιμές ασυναγώνιστες με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συμφέρω. Είμαι στην διάθεσή σας έτοιμος να φέρω εις πέρας την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με ασυναγώνιστες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω την πείρα να φέρω εις πέρας εργασίες που αφορούν οποιοδήποτε μοντέλο ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μου είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας. Η υπευθυνότητα μου απέναντι σε κάθε είδους εργασίας, η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για τις επισκευές σας και εγώ σας εγγυώμαι ότι θα σας παραδώσω λειτουργικά πλυντήρια ρούχων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Στουλιάς, αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε όλα τα πλυντήρια ρούχων ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Πρωταρχικός μας στόχο αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιαννης Λαφτσιδης - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Γιάννης Λαφτσίδης και δίνω εγγυημένες λύσεις σε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός χρονοδιαγράμματος. Παρακολουθώ σεμινάρια για να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου. Χαρακτηριστικό μου είναι ότι τοποθετώ τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις σε προσιτές τιμές. Στοχεύω σε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Ζητήστε δωρεάν προσφορά

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανιτσόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και δίνω οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων. Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη ομάδα για πάσης φύσεως εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη εργασία. Μας χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία και η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του πελάτη πάντοτε σε λογικές τιμές. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και η εδραίωση της φήμης μας αποτελούν πρωταρχικούς μας στόχους γι' αυτό φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εκείνους λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Μπιτζιλής, αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία, αλλά και στην επισκευή οικιακών συσκευών, διαθέτοντας προσωπικό αποτελούμενο από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Διαθέτουμε εργαστήρια, ασφαλή και, άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας με απόλυτη ασφάλεια. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε! Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Διαθέτουμε εξοπλισμό άριστης ποιότητας και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η οργάνωση και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη μας είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΕΚΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και οικονομικά.Χαρακτηρίζομαι από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα λειτουργικά και οικονομικά. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους για να μπορώ να είμαι βέβαιος ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνδυάζω την τεχνογνωσία που διαθέτω με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εντυπωσιάζω με τα αποτελέσματα. Μπορώ να δώσω λύση σε κάθε σας ανάγκη αρκεί να με προτιμήσετε. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια στην εργασία σας προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά έμπειρους συνεργάτες μας δίνει αποτελέσματα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για το πλυντήριο ρούχων σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΑΦΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευή και εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και μεγάλη εμπειρία που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια που δείχνουμε απέναντί τους και τον σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο τους. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία! Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPECIALISTS - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και υπεύθυνα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και η ευγένεια του χαρακτήρα των συνεργατών μας. Διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Συνδυάζουμε υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και συμφέρουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Αναγνωρίζω την σπουδαιότητα που μπορεί να έχει η συσκευή για τον πελάτη και εξασφαλίζω ένα αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό για εκείνον. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία που μου επιτρέπει να αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα και δίνω άμεσα λύση αλλά και το κόστος επισκευής. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσοχή του χώρου του πελάτη και την επισκευή της συσκευής έτσι ώστε να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Προσέχω την λεπτομέρεια και εξασφαλίζω προσιτές τιμές για τους πελάτες μου. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων Θεσσαλονίκη  - 15 Επαγγελματίες