15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων


Θεόδωρος Μουτούδης - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από επαγγελματισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου εντός προσυμφωνημένου χρόνου, σε προσιτές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμού με άριστη τεχνογνωσία και εγγυημένα λειτουργικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε επί 24ώρου βάσεως στη διάθεσή σας, προκειμένου να συζητήσουμε την ανάληψη της δικής σας εργασίας ποιοτικά και σε τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να ολοκληρώσουμε και βγείτε κερδισμένοι, από τις ποιοτικές μας εργασίες, που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις και κυρίως οικονομικές. Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση, στοιχεία που του επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας και με ανταγωνιστικές τιμές.Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο η επιχείρησή μας μπορεί να προσφέρει άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους εργασία επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου πιάτων, με άριστη ποιότητα υπηρεσιών και με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η ασφαλής εργασία είναι υψίστης προτεραιότητας για τις ηλεκτρολογικές εργασίες και εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για πλήρη λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου σας, προσφέροντας παράλληλα τιμές προσιτές στους πελάτες μας. Αφεθείτε λοιπόν με ασφάλεια στην εμπειρία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κομνηνός - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βρισκόμαστε στον χώρο πολλά έτη και γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εγκαταστάσεις και επισκευές τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Άμεσα και αποτελεσματικά προσφέρουμε εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών με τιμές προσιτές! Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή λειτουργικών αποτελεσμάτων, που διακρίνονται από ποιότητα και αντοχή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία, αλλά και στην επισκευή οικιακών συσκευών, διαθέτοντας προσωπικό αποτελούμενο από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Διαθέτουμε εργαστήρια, ασφαλή και, άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας με απόλυτη ασφάλεια. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Η συνέπεια και ο σεβασμός είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στόχος μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Προτιμήστε μας και δεν θα αποηγοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανιτσόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων πιάτων. Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη ομάδα για πάσης φύσεως εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη εργασία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε μας εργασία είναι η αξιοπιστία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας, η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του πελάτη αλλά και οι λογικές τιμές. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να συνεργαστούμε, παρέχοντάς σας εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από την ποιοτική μας εργασία που συνδυάζεται πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια στα προσυμφωνηθέντα με τους πελάτες μου είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία είναι η ευγένεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις μου,η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι κάποια από τα στοιχεία που με έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου. Θα χαρώ πολύ να με επιλέξετε, είμαι πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιαννης Λαφτσιδης - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός χρονοδιαγράμματος και καλύπτω μεγάλο μέρος των αναγκών σας, σε τέτοιου είδους εργασίες. Διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών και τεχνογνωσία, στοιχεία που με καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία για την επίλυση του προβλήματος σας που σας απασχολεί. Χαρακτηριστικό μου είναι ότι τοποθετώ τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις σε προσιτές τιμές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε να ολοκληρώσω και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΛΙΟΓΚΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και εξειδικεύομαι στην επισκευή και στην εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μου και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτω, παραδίδω με υπευθυνότητα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και πλήρως ικανοποιημένο από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μου πελατολόγιο, που μου εμπιστεύεται κάθε εργασία του. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η παροχή μιας ανώτερης ποιοτικά εργασίας. Προτιμήστε με και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Βάγιος - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή πορεία στον κλάδο και αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας, άμεσα και με υπευθυνότητα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο που μου επιτρέπει να προσφέρω αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με αρκετά οικονομικές τιμές και τα αποτελέσματα που δίνω είναι απόλυτα λειτουργικά. Στο επίκεντρό των εργασιών μου θέτω τον πελάτη και πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίησή του. Είμαι στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, για να ολοκληρώσω τις εργασίες που επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Ψαρόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω ολοκληρωτικές και άκρως αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής και της εγκατάστασης του πλυντηρίου πιάτων σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτω, παραδίδω με υπευθυνότητα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Αξιοπιστία, ευγένεια και σεβασμός στις ανάγκες σας είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά, που με διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μου! Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο άνθρωπος που ψάχνετε για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας και αναλαμβάνω όποια εργασία μου αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους, δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Συνδυάζουμε μεγάλη εμπειρία με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και παρέχω ολοκληρωμένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Σέβομαι τις απαιτήσεις της κάθε συσκευής, διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών και οι ανάγκες του εκάστοτε πελάτη είναι προτεραιότητά μου. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Περιμένουμε να αναλάβουμε τις εργασίες σας και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την ποιότητα που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΙΟΥΤΗΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι επαγγελματίας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρω είναι η οργάνωση, η αποτελεσματικότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των μοντέλων γρήγορα και αποτελεσματικά και πάντα με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Επιλέξτε με και λάβετε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας και συσκευές λειτουργικές και ανθεκτικές σαν καινούργιες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΕΚΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Χαρακτηρίζομαι από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα λειτουργικά και οικονομικά. Συνδυάζω την τεχνογνωσία που διαθέτω με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εντυπωσιάζω με τα αποτελέσματα. Απόδειξη του επαγγελματισμού μου και της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρω η πληθώρα ικανοποιημένων και πιστών πελατών μου. Μαζί με το προσωπικό μου λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια σας, ενώ παράλληλα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβόμαστε τον χρόνο, το χώρο και το πρόσωπο του πελάτη μας! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ