14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Αλμπέρτο Πέρεζ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις κουζίνας και φούρνου για τον χώρο σας. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου, οι οποίες είναι απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρω. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας αξιόπιστες εργασίες. Αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε εργασία, και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία. Το μεράκι για τη δουλειά μας και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εργασίας μας, απογειώνοντας την κάθε σας εργασία. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας, επιδιορθώνοντας και κατασκευάζοντας ότι χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής όλων των ειδών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας, μέσα από την παροχή επαγγελματικών εργασιών και συσκευών λειτουργικών και αποδοτικών που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας, με επαγγελματισμό. Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και προσφέρει άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε σχετική εργασία, προσφέροντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών και χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η ασφαλής εργασία είναι υψίστης προτεραιότητας ζήτημα για τις εργασίες μας και εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για πλήρη λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου σας, προσφέροντας προσιτές τιμές στους πελάτες μας. Αφεθείτε λοιπόν με ασφάλεια στην εμπειρία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιαννης Λαφτσιδης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση την κουζίνας και του φούρνου σας. Λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, εντός χρονοδιαγράμματος. Χαρακτηριστικό μου είναι ότι τοποθετώ τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο και προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις σε προσιτές τιμές. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η παράδοση αποτελεσμάτων μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε στον χώρο σας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Στουλιάς, αναλαμβάνει την εγκατάσταση της κουζίνας αλλά και την επισκευή του φούρνου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία ως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων και βιομηχανικών κτιρίων μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από υψηλή ποιότητα και απόδοση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα επισκευής της κουζίνας και του φούρνου σας. Επίσης ασχολούμαστε και με την τοποθέτηση των παραπάνω συσκευών. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο των επισκευών και των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής, η Ευρωκλιματιστική συνεργάζεται μόνο με τα πλέον καταξιωμένα ονόματα του χώρου, προσφέροντας πάντα σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στο πελατολόγιο της εταιρίας μας συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, εκθεσιακοί χώροι, δήμοι αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες. Πρωταρχικός μας σκοπός, είναι η άριστη εξυπηρέτηση σας! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Μπούτλης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή της κουζίνας ή του φούρνου σας. Ειδικευόμαστε και βρίσκουμε λύσεις στις επισκευές βλαβών και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευτείτε μας το πρόβλημά σας για επαγγελματική επίλυση, εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Οι τιμές μας είναι προσιτές και το τεχνικό προσωπικό μας άρτια εξειδικευμένο. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας το αποδείξουμε! Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για όποια σχετική εργασία επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νέστωρ Γερασιμόπουλος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας παρέχει πρακτικές λύσεις στις εγκαταστάσεις κουζινών και τις επισκευές φούρνων. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 1975 και οι πτυχιούχοι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, υπόσχονται να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει δράση σε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την ηλεκτρική σας κουζίνας, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και μοντέλου, με τελικό αποτέλεσμα την ασφάλεια του πελάτη και την λειτουργικότητα της συσκευής. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και σεβασμό στις προτιμήσεις τους και στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμος Δήμας - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω για εσάς την απόλυτη εξυπηρέτηση σας σε κάθε είδους επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα, αλλά και ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, είναι κάποια από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και με διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μου. Με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια στα προσυμφωνηθέντα με τους πελάτες μου είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας και δυσκολίας, Θα χαρώ πολύ να ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά και να με εμπιστευθείτε για τις επισκευές σας! Η ηλεκτρική σας κουζίνα θα γίνει σαν καινούργια και θα λειτουργεί για πολλά χρόνια ακόμη μετά την δική μου εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή ή την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία, αλλά και στην επισκευή οικιακών συσκευών, διαθέτοντας προσωπικό αποτελούμενο από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Διαθέτουμε εργαστήρια, ασφαλή και, άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε ώστε να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την δική σας εργασία, προσφέροντας υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΑΦΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε να προτείνουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσετε. Χαρακτηριζόμαστε από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και μεγάλη εμπειρία που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία! Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας.Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια στην εργασία σας προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά έμπειρους συνεργάτες μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε αποτελέσματα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ασφάλεια σας και λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την κουζίνας σας! Επιλέξτε μας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, που συνδυάζονται με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPECIALISTS - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και η ευγένεια του χαρακτήρα των συνεργατών μας. Συνδυάζουμε υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και συμφέρουμε! Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε μας και θα σταθούμε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξοπλισμό άριστης ποιότητας και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ολοκληρώνουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια, όποια εργασία μας αναθέστε και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Η οργάνωση και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη μας είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές, για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ