14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για αυτή την επισκευή


Αλμπέρτο Πέρεζ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά.Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Πατσατζάκης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σκούπας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Οι τιμές ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια, η εγγυημένη αποτελεσματικότητα και ο σεβασμός που δείχνουμε για τον χώρο και τον χρόνο τους. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME SERVICE - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας, αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση των ηλεκτρικών σας συσκευών, άρα και της ηλεκτρικής σας σκούπας, οποιασδήποτε εταιρείας, καθώς επίσης και την πώληση γνήσιων ανταλλακτικών και προϊόντων περιποίησης των συσκευών.Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση, στοιχεία που του επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας και με ανταγωνιστικές τιμές.Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Νίκλης - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Θανάσης Νίκλης και παρέχω υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικής σκούπας. Η εμπειρία μου ως ηλεκτρολόγος μετρά για παραπάνω από 25 χρόνια και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μου μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας και οι υπηρεσίες μου χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας, είμαι πάντα στη διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γερακίτσα Λυκούδη - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 25 χρόνια στο χώρο μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας με επαγγελματισμό.Μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου,αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημά σας,επιδιορθώνοντας άμεσα τις βλάβες, που παρουσιάζονται.Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου. Είμαι καθημερινά έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε! Ζητήστε δωρεάν προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Στουλιάς, αναλαμβάνει την επισκευή πληθώρας ηλεκτρικών συσκευών, μεταξύ αυτών και της ηλεκτρικής σας σκούπας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών από το 1980 και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και σεβασμό για τη συσκευή του. Είμαστε η λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την ηλεκτρική σας σκούπα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Μπιτζιλής, αναλαμβάνει την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία, αλλά και στην επισκευή οικιακών συσκευών, διαθέτοντας προσωπικό αποτελούμενο από πτυχιούχους τεχνικούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Διαθέτουμε εργαστήρια, ασφαλή και, άρτια εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μας με απόλυτη ασφάλεια. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Η συνέπεια και ο σεβασμός είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στόχος μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Προτιμήστε μας και δεν θα αποηγοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Καρπουχτσής - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα επισκευής της ηλεκτρικής σας σκούπας. Δραστηριοποιούμαστε από το 2001 στον χώρο των επισκευών και των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εποχής, η Ευρωκλιματιστική συνεργάζεται μόνο με τα πλέον καταξιωμένα ονόματα του χώρου, προσφέροντας πάντα σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις. Τα ανταλλακτικά μου προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις περιπτώσεις ανεξαρτήτως μοντέλου. Στοχεύουμε σε πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα και στην βελτίωση της καθημερινότητάς σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Καμπάς - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Δραστηριοποιείται στο χώρο των μικροσυσκευών, προσφέροντάς σας μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών,αλλά αναλαμβάνει και την επιδιόρθωση τους.Η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φροντίδα και σιγουριά που σας παρέχει το εξειδικευμένο service μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που περιγράφουν επακριβώς την εταιρία μας. Στόχος και σκοπός μας είναι να φροντίζουμε όλες τις συσκευές που σας φροντίζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νέστωρ Γερασιμόπουλος - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας, παρέχει πρακτικές λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μας. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 1975 και οι πτυχιούχοι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, υπόσχονται να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η εμπειρία και ο εξοπλισμός μας μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και σεβασμό. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να προσφέρουμε πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΑΦΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε να προτείνουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσετε. Χαρακτηριζόμαστε από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και μεγάλη εμπειρία που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα .Η πείρα μας, μας έχει δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα οικονομικές και οι υπηρεσίες μας συνεχώς εξελίσσονται. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δίνει λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια στην εργασία σας προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μας σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά έμπειρους συνεργάτες μας δίνει αποτελέσματα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Η εγγυημένη λειτουργικότητα της σκούπας σας και η βελτίωση της καθημερινότητάς σας αποτελεί για εμάς αδήριτη ανάγκη. Οι πελάτες μας επιδιώκουν μακροχρόνια συνεργασία μαζί μας. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για την σκούπα σας, επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτουμε εξοπλισμό άριστης ποιότητας και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η οργάνωση και ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη μας είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας κι αυτό αποτελεί και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε τις εργασίες σας με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPECIALISTS - Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας

Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και η ευγένεια του χαρακτήρα των συνεργατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την ευγένεια του χαρακτήρα μας και την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ