15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Αλμπέρτο Πέρεζ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω επισκευές μικροσυσκευών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας τηλεόραση με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Πατσατζάκης - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Πατσατζάκης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή των μικροσυσκευών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες ηλεκτρικών συσκευών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Νίκλης - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι ο Αθανάσιος Νίκλης και παρέχω υπηρεσίες επισκευής για τις μικροσυσκευές σας.Η εμπειρία μου στις επισκευές μετρά για παραπάνω από 25 χρόνια και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα των εταιρειών. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με τέλεια λειτουργικές συσκευές. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας, είμαι πάντα στη διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Στουλιάς - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Στουλιάς αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον τομέα της επισκευής μικροσυσκευών με πρωταρχικό σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών που σας προκύπτουν επί καθημερινής βάσεως. Η ομάδα μας αποτελείται από υπεύθυνους επαγγελματίες με άριστες τεχνικές γνώσεις, και πολύ εξυπηρετική συμπεριφορά. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμός μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπιτζιλής - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, "ΜΠΙΤΖΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ" είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος - Service, στη Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη. Για το νομό Θεσσαλονίκης η εταιρίας μας παρέχει το αποκλειστικό σέρβις για όλα τα προϊόντα της εταιρίας «ΒΑΣΙΛΗΑΣ Α.Ε.» ( Stirella - Rohnson, Simac, κλπ ). και συγκεκριμένα επισκευάζει κάθε μικροσυσκευή. Το εξειδικευμένο service που παρέχουμε, δεν περιορίζεται σε χρηστικές μικρές μόνο συσκευές. Αποκαθιστούμε την βλάβη και σε λευκές συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια, πλυντήρια πιάτων, αφυγραντήρες, στεγνωτήρια ρούχων. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PROTON TECHNOLOGIES - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Το συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών, με τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσης τους. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Η ποιότητα των υλικών μας και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε εργασία. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε μια συμφέρουσα λύση για κάθε έργο και θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς και καθημερινά φέρνει εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Η ομάδα μας υποστηρίζεται από ένα δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών που μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε σας αίτημα. Μας χαρακτηρίζουν οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η πιστή παρακολούθηση του έργου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ανανεώνουμε συνεχώς τα υλικά όπως και τον εξοπλισμό μας και στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Από το 1977 η εταιρεία ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται και προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε αφορά Επισκευές μικροσυσκευών, όπως οικιακές συσκευές, λευκές συσκευές, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και ηλεκτρονικές συσκευές επώνυμων κατασκευαστών. Η άριστη τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εγγυημένα επιδιορθώσεις και service ηλεκτρικών συσκευών κάθε είδους και μάρκας των εταιρειών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εξασφαλίζουμε λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και αρκεί μία μόνο δοκιμή για να το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΕΚΑΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας τα τελευταία χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ευχαρίστηση των πελατών μας. Ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό και τα υλικά μας για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Πανταζής Γεώργιος και είμαι πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος - ψυκτικός, που δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επισκευών μικροσυσκευών από το 2004 με επιτυχημένα αποτελέσματα. Το γραφείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών, με τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσης τους. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Η ποιότητα των υλικών μας και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε εργασία. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε μια συμφέρουσα λύση για κάθε εργασία και θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΑΦΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας καθημερινά δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο των τεχνικών εργασιών, έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένους και ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες. Με έμφαση στην ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη τεχνική γνώση δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για να εκτελέσουμε την εργασία σας. Προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε! Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία από την πρώτη επαφή με τον χώρο να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να του προσφέρουμε μακροχρόνιες λύσεις. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η HOME SERVICE, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE, με υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα Επισκευές μικροσυσκευών παντός τύπου. Με άριστη τεχνική κατάρτιση και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία ανεξαρτήτως μοντέλου συσκευής ή εταιρείας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας καθημερινά φροντίζουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα τους και να ενσωματώνουν νέες τεχνικές και μεθόδους με μοναδικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του, σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΙΟΥΤΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με την έμπειρη ομάδα μου παρέχουμε ολοκληρωμένη επισκευή των μικροσυσκευών σας και ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, για να επισκευάσουμε τη συσκευή σας ή να τη μεταφέρουμε στο εργαστήριό μας, χωρίς καμία extra χρέωση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και εξασφαλίζουμε μακροχρόνια και επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένο εξοπλισμό και εξασφαλίζουμε λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Μ. ΜΑΛΙΟΓΚΑΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ