15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δημήτριος Παπαδόπουλος - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω οριστικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες που σας ανησυχούν. Έχω πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία για τις προσωπικές λαλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την βέλτιστη τεχνοτροπία της εργασίας. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει χωματουργικές υπηρεσίες για εξωτερικούς χώρους. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Ασλανίδης - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ergohause, δίνει αποτελεσματικές λύσεις για το πρόβλημα των εκσκαφών και των χωματουργικών εργασιών. Με εξαετή παρουσία στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια του χώρου σας. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, παρέχεται 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας. Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με την συστηματική και συνεχή παρουσία Πολιτικού Μηχανικού. Χαρακτηριζόμαστε από ανώτερη ποιότητα εργασιών και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες σας και σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εκσκαφών και χωματουργικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως πιστό και ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο. Οι εργασίες που προσφέρουμε είναι ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Βρισκόμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο, έχοντας αναλάβει κάθε δυσκολίας εργασίες. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την δουλειά που θα μας αναθέσετε, άμεσα, γρήγορα και με επιτυχία. Μας χαρακτηρίζει το ήθος αλλά και η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ - ΚΑΚΟΥΤΗΣ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στις Χωματουργικές Εργασίες και ολοκληρώνει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνει διαφόρων ειδών χωματουργικές εργασίες, είτε δημοσίων, είτε ιδιωτικών έργων. Αναλυτικά: βελτιώσεις εδάφους, καθαρισμούς ειδικών απαιτήσεων, διαμορφώσεις ρεμάτων, διάνοιξη δρόμου, αποχετευτικά συστήματα, κατεδαφίσεις και εκβραχισμό. Παρέχουμε φορτωτές, τσάπες, διαβολάκια, φορτηγά, JCB, καθιστώντας εύκολη και επαγγελματική την λόλη διαδικασία. Στόχος μας, η τελειοποίηση κάθε έργου και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών. Η πείρα μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών παρέχει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδος έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΤΖΑΚΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που σας προσφέρουμε η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων μας πελατών, που μας επιλέγουν για όλες τους τις εργασίες. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα, από τα επαγγελματικά μας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΕΛΙΟΣ Θ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει χωματουργικές εργασίες και όχι μόνο, αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως εργασίες που σχετίζονται με ασφαλτικά έργα (οδοποιίας) και διαμορφώσεις ελεύθερων χώρων. Ειδικεύεται σε προϊόν σταμπωτού ασφαλτικού δαπέδου. Αναλαμβάνονται έργα, όπως κατασκευές οδών - προαύλιων χώρων, καθαρισμοί οικοπέδων, εκσκαφές, μπαζώματα. Επιπρόσθετα, κατασκευάζουμε ασφαλτικά έργα σε: γήπεδα, ποδηλατόδρομους, parking. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει κάθε εργασία που θα του αναθέσετε,ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τα προσυμφωνηθέντα και τις ξεχωριστές ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την ιδανική λύση, για το πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΑΚΟΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες για λογαριασμό των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών χωματουργικού περιεχομένου, επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων για την σωστή διεκπεραίωση της εργασίας σας. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά που παραδίδουμε στους πελάτες μας και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, αλλά και από τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας , δίνει αποτελεσματικές λύσεις για το πρόβλημα των εκσκαφών και των χωματουργικών εργασιών. Με πολυετή παρουσία στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια του χώρου σας. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, παρέχεται 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΜΑΝΘΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ποιοτικές προτάσεις για την εκσκαφή και τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνω απέναντί τους. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την βέλτιστη τεχνοτροπία της εργασίας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα και με αποτελέσματα, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΔΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες εκσκαφών και χωματουργικών εργασιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής απόψεως.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω τη χωματουργική εργασία για τους εξωτερικούς χώρους που σας ενδιαφέρουν. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και μπορώ να σας προσφέρω άμεση και ασφαλής λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Συνεργάζομαι με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και τους πιο απαιτητικούς. Με χαρακτηρίζει το πάθος για τη δουλειά μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, βρίσκομαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε πρόβλημα σας. Προτιμήστε με και επωφεληθείτε στο έπακρον, οικονομικά και με επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΪΣΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Χαρακτηρίζομαι ως συνεπής, όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης και δείχνω σεβασμό στον χώρο του πελάτη. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μου μέλημα, η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις οικονομικές προσφορές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας με πολυετή πορεία και με αντικείμενο εργασιών τις Χωματουργικές εργασίες (βελτιώσεις εδάφους, καθαιρέσεις, ειδικών απαιτήσεων, δημόσια και ιδιωτικά έργα, διαμορφώσεις ρεμάτων, έργα οδοποιίας, εκβραχισμοί, καθώς και εξόρυξη αμμοχάλικου), αναλαμβάνει πληθώρα σχετικών έργων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα, η απόλυτη ικανοποιήσή του. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι, από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ