15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


LA FIESTA - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την εκδήλωση που ονειρεύεστε. Επιθυμούμε να μας εμπιστευθείτε για κάθε σας εκδήλωση και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με υψηλή αποδοτικότητα στα συστήματα που χρησιμοποιούμε στην διοργάνωσή σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WINE PLUS - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με μοναδικό στόχο να σας παρέχουμε το event που επιθυμείτε. Είμαστε στον χώρο τα τελευταία χρόνια και εργαζόμαστε σκληρά έτσι ώστε να παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα και να τους χαρίσουμε την εκδήλωση που επιθυμούν. Έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει πολλές εκδηλώσεις ποικίλου βαθμού δυσκολίας και πολλών απαιτήσεων και με σωστή οργάνωση και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας. Η ικανοποίηση μας είναι η χαρά του πελάτη όταν δικαιώνεται που μας επέλεξε και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για φαντασμαγορικές, ρομαντικές, χαρούμενες και πρωτότυπες εκδηλώσεις. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOTEL OLYMPIA THESSALONIKI - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το συνεδριακό κέντρο OMIKRON του HOTEL OLYMPIA THESSALONIKI στη Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμο για Οργάνωση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων κάθε είδους με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για έναν πολυμορφικό χώρο 120 τ.μ., ενιαίο ή διαιρετό (με ξύλινα κινητά panels) σε τέσσερις υποχώρους, χωρητικότητας 100 ατόμων. Προορισμένος για να φιλοξενεί συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ο χώρος αυτός είναι εξοπλισμένος με όλες τις απαραίτητες βοηθητικές υποδομές και οπτικοακουστικές ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει, επίσης, ξεχωριστή πτέρυγα διαλείμματος και είναι προσβάσιμος από άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Περιμένουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σοφία Γηιτσίδου - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης, αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Μοναδικός μας στόχος είναι να οργανώσουμε την εκδήλωση των ονείρων σας άμεσα και υπεύθυνα. Εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΜΠΑΝΗ ΜΑΝΟΥΚ ΖΙΡΑΙΡ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε την διοργάνωση των εκδηλώσεών σας και μπορείτε να στηριχτείτε επάνω μας ακόμη και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα από τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας. Ο εξοπλισμός μας έχει δοκιμαστεί και έχει καταφέρει να τις φέρει εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά όλο το 24ωρο να δώσουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και εδώ και χρόνια διοργανώνουμε φαντασμαγορικά events με εκπληκτικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ατόμων με πολυετή εμπειρία στις εκδηλώσεις που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εκδήλωση είτε αφορά επαγγελματικές εκδηλώσεις είτε προσωπικές στιγμές. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε μας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOT 2DOT - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εγγυάται αξέχαστα events Που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εκδηλώσεις και να σας παραδώσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Έχουμε στην διάθεση μας πολυχώρους, για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων σας, ενώ σας εξυπηρετούμε επαγγελματικά και οικονομικά. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΗ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Διαθέτουμε τον ιδανικό χώρο και την διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους επαγγελματίες για να έχετε τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον μία εκδήλωση που να ταιριάζει στην αισθητική και το γούστο του. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και των καλεσμένων τους είναι για εμάς πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εκδήλωση και να σας παρέχουμε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευθεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την απόλυτη οργάνωση στις εκδηλώσεις σας. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε δημιουργικές και οικονομικές λύσεις. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BERCO - TURN ON ENTERTAINMENT - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες προτάσεις στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εκδηλώσεις και να τις μετατρέψουν σε αξέχαστε μέρες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε μια πλήρως οργανωμένη εκδήλωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΣΣΑ Γ. & Χ. - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και καθημερινά φέρνουμε οποιοδήποτε αίτημά σας άμεσα και οικονομικά. Φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Σκοπός μας, είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εξασφαλίζουμε μία τέλεια και πλήρως οργανωμένη εκδήλωση. Η ευχαρίστησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARCHISTRUCTURE ΕΠΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, με το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας εργασίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με επιτυχημένα events Που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη σας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις για το συμφέρον σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FORUM CONGRESS AND TRAVEL - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνουμε άμεσες λύσεις στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό.Συνδυάζουμε άριστες τιμές με συστήματα που λειτουργούν άψογα και διοργάνωση που διακρίνεται για την προσοχή και την οργάνωση. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με μακροχρόνια αντοχή. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας. Προτιμήστε μας και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΥΤΟΣ CATERING Α.Ε. - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων για γάμους, βαπτίσεις, χορούς, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ κ.ά. Η εταιρεία καλύπτει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει πολυχώρους για τη φιλοξενία κάθε τύπου εκδηλώσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας οργανώνουμε τις εκδηλώσεις των ονείρων τους. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLUB CHEVAL - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και προτείνει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με την κάθε περίσταση. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν ονειρικά αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί του. Επιλέξτε μας για εκδηλώσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις αναμνήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη