3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


DOT 2DOT - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Έχουμε στην διάθεση μας πολυχώρους, για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων σας, ενώ σας εξυπηρετούμε επαγγελματικά και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΥΤΟΣ CATERING Α.Ε. - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων για γάμους, βαπτίσεις, χορούς, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ κ.ά. Η εταιρεία καλύπτει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει πολυχώρους για τη φιλοξενία κάθε τύπου εκδηλώσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σοφία Γηιτσίδου - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης, αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη