15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


BODY ANALYSIS - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

To BODY ANALYSIS είναι ένας καινούριος χώρος στον οποίο παρέχουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας για την πλήρη ανάλυση σωματικής κατάστασης, φυσικής δραστηριότητας, αλλά και αξιολόγησης τρόπου ζωής καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα διαιτολογίας. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα άτομα να αποκτήσουν έναν υγιέστερο τρόπο ζωής, καθώς και διατροφής, δίνοντας τις κατάλληλες διατροφικές συμβουλές, εξειδικευμένα πάνω στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Το BODY ANLYSIS παρέχει διαφόρων τύπων διαιτολόγια για όλες τις ηλικίες, για όλες τις ασθένειες και για όλους τους τύπους των ανθρώπων, ανάλογα με την καθημερινή τους δραστηριότητα.Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΝΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι διαιτολόγος με εξειδίκευση στην μεταβολομική ιατρική και ειδικεύομαι στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής. Στο κέντρο διαιτολογίας και κλινικής διατροφής σκοπός μας είναι όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης να καταφέρετε να το διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Η διαιτολόγος του κέντρου, Μπόνιου Ιωάννα, ασχολείται επίσης με την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, τη διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και την κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε όλες τις παθολογικές καταστάσεις. Περιμένει καθημερινά να γίνει συνοδοιπόρος στον δρόμο προς την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητά σας αρκεί να την εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIET ON - ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - DIET ON και είμαι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Στο διαιτολογικό μου γραφείο Diet On σας παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο στον τομέα της διατροφικής αξιολόγησης, της ρύθμισης του βασικού μεταβολισμού, καθώς και της πολυτμηματικής ανάλυσης σύστασης σώματος. Οι λύσεις που βρίσκει για σας είναι απόλυτα ανθρώπινες, εξατομικευμένες και πάντα με γνώμονα την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΕΡΔΕΛΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Άρτεμις Ζερδελή, είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και πτυχιούχος Personal Trainer και εργάζεται με ραντεβού κατ’οίκον παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προγράμματα διατροφής. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η διαμόρφωση μιας σωστής σχέσης με το φαγητό και τη διατροφή καθώς και η οργάνωση μιας ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινό επίπεδο προσαρμοσμένης στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες. Με διαιτολόγιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας σωματότυπο και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας και τις δικές σας απαιτήσεις μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και οριστικά τα περιττά κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες που δεν υπόσχονται αποτέλεσμα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω και να σταθώ δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και για ότι χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και οι οικονομικές μου τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ Γ. ΝΙΚΗ MSC - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαι στην Θεσσαλονίκη στον τομέα της διαιτολογίας και εγγύηση της δουλειάς μου αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μου.Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NATURAL HEALTH CLINIC - ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στo NATURAL HEALTH CLINIC - ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ παρέχονται υπηρεσίες Διαιτολόγου - Διατροφολόγου, στη Θεσσαλονίκη και είναι ένα πρότυπο κέντρο για τα ελληνικά δεδομένα, που προσφέρει, μέσω της διατροφής, λύσεις αντιγήρανσης και καλύτερης ποιότητας ζωής με εξαιρετικά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για μία νέα αντιμετώπιση στο θέμα της υγείας και ευεξίας, όπου η έμφαση δίνεται στην πρόληψη, μέσω φυσικών λύσεων. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Όλα τα προγράμματα της κλινικής είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΛΛΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ MSC - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες υπηρεσίες διαιτολογίας με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένα αποτελέσματα. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΛΙΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας διατροφολόγος, διαιτολόγος και εργάζομαι σε σύγχρονο, επιστημονικό κέντρο Διατροφής και Διαιτολογίας. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η ξεχωριστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και η παροχή πρακτικών Διαιτητικών Συμβουλών που παρέχω. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση επιθυμητού αποτελέσματος. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας έτοιμη να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕΤΑΞΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

>Ονομάζομαι Σεβαστή Μεταξά και είμαι κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΑΡΓΚΙΝΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Σωτήρης Δαργκίνης και παρέχω άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης προγραμμάτων διατροφής με συνέπεια και επαγγελματισμό.Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηρίζομαι για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μου και την ευγένεια στον χαρακτήρα μου. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στο διαιτολογικό μας γραφείο γίνεται εξατομικευμένη προσέγγιση, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με την διατροφή σας. Με πρότυπο τη Μεσογειακή Διατροφή και οδηγό τις εξελίξεις στην επιστήμη της διαιτολογίας, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις. Το διατροφικό πρόγραμμα συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων και του Βασικού Μεταβολισμού σας, ενώ είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε Συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις, για σωστή παρακολούθηση της Βελτίωσης Σύστασης του Σώματος. Η μεθοδικότητα, η υποστήριξη και η διατροφική εκπαίδευση, αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μόνιμα αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στο διατροφολογικό μας κέντρο παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες δημιουργίας προγραμμάτων διατροφής με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΣΠΑΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η διαιτολογία είναι ο τομέας ειδίκευσής μου και καθημερινά παρέχω εξατομικευμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου. Διατηρώ δικό μου γραφείο εδώ και χρόνια και ασχολούμαι με θέματα, όπως: Ειδικές διατροφές για ανθρώπους με ασθένειες, Έγκυες, Βρέφη - νήπια - παιδιά, για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη φυτοφαγία, καθώς επίσης αντιμετωπίζω και την αύξηση βάρους και την παχυσαρκία. Επίσης πραγματοποιώ ετήσιο έλεγχο και σωματομετρήσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Σέβομαι την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις τους και φροντίζω να τους παρέχω ευέλικτα προγράμματα διατροφής ώστε να μην νιώθουν ότι πιέζονται. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΧΑΡΑ MSc - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον τομέα της διατροφολογίας και της διαιτολογίας και φροντίζω να ενημερώνομαι για να είμαι βέβαιη ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Στόχος μου είναι η σωστή ενημέρωση γύρω από τον τομέα της διατροφής, (γιατί δυστυχώς υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση), ώστε ο πελάτης να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να γίνει τρόπος ζωής του η σωστή διατροφή, χωρίς φυσικά να υποφέρει και να δυσκολεύει τη ζωή του!Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Θεσσαλονίκη - 15 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι