15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διαθέτω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και συνεργάζομαι με έμπειρους επαγγελματίες που συνεχώς ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα και μου προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Με χαρακτηρίζουν η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια μου προς τους πελάτες. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Περιμένω καθημερινά να δώσω άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μουρατίδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας , Αποφράξεις Μακεδονία, διαθέτει άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και εξωτερικούς συνεργάτες, προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με εγγυημένη ταχύτητα και αποτέλεσμα, την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης οποιουδήποτε κτιρίου και εγκατάστασης. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, ανεξαρτήτου μεγέθους σωλήνα και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα (πιεστικά & ηλεκτροκίνητα, κάμερες ειδικές για αποχετεύσεις), επιτυγχάνουμε την απόλυτη απόφραξη και τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Προτιμήστε μας για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και για εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάζαρος Καράμπελας - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας και συγκεκριμένα δίνουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις του χώρου σας! H εταιρία μας, Υδροθερμαντική αναλαμβάνει από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία στον τομέα των υδραυλικών εργασιών. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παρέχουν ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε λειτουργικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόδουλος Καμενίδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προκειμένου να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο, συνιστάται ο προληπτικός γενικός καθαρισμός της αποχέτευσης και της απόφραξής σας δύο φορές κάθε χρόνο. Η εταιρία μας, Άλφα - Αποφρακτική αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίας στον συγκεκριμένο τομέα με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα για να δώσουμε ριζική λύση στα προβλήματα της αποχέτευσής σας, με τη χρήση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού -πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα- στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να σας παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μανιτσόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Ιωάννης Μανιτσόπουλος και αναλαμβάνω αποφρακτικές και υδραυλικές εργασίες με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας και εγώ διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας και σκοπός μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση. Κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αξιοπιστία και η άμεση ανταπόκριση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημητρης Βεργιδης - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω αποφρακτικές εργασίες σε αποχετεύσεις και φρεάτια οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστείτε. Έχω εμπειρία στον χώρο και δίνω έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Φροντίζω να παρέχω υψηλής ποιότητας δουλειά και σε προσιτές τιμές. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και επιδιώκω την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και την ανάπτυξη σχέσεων εκτίμησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Στέκομαι στο πλευρό τους και μετά το πέρας των εργασιών και αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας κάθε τους αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για μόνιμα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΛΑΠ - ΞΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΛΑΠ - ΞΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ασχολείται με τις Αποφράξεις αποχετεύσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία ΦΛΑΠ δραστηριοποιείται στο χώρο των Αποφράξεων από το 1980 και διαθέτει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα, σε τιμές που αποτελούν τη βάση για κάθε είδους απόφραξη. Η εντιμότητα, η σοβαρότητα και η αξιοπιστία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν της εταιρεία μας και που μας κατατάσσουν στο μυαλό των πελατών μας ως πρώτη επιλογή. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας παρέχοντας ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται γενικά σε ό,τι έχει σχέση με την αποχέτευση και τις Αποφράξεις αποχετεύσεων, με έδρα την περιοχή Αμπελόκηποι, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει αποφράξεις σιφωνιών, λεκανών, κουζινών, μηχανοσιφώνων, φρεατίων και κεντρικών αποχετεύσεων. Αναλαμβάνει, επίσης, και επισκευές όλων των τύπων των αποχετεύσεων. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί είναι όλα σύγχρονα ηλεκτροκίνητα ή βενζινοκίνητα και μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες. Οι έμπειροι συνεργάτες μας καθημερινά παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και εξυπηρετούν άμεσα. Είμαστε στην διάθεσή σας για εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Συκιές), αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων παντός τύπου εδώ και αρκετά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της δουλειά της αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες της. Δίνουμε λύσεις ποιοτικές, οικονομικές και, πάνω απ’ όλα, αποτελεσματικές. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του δικτύου της οικοδομής σας, όπως επίσης την επισκευή του και την ετήσια συντήρηση. Εξυπηρετούμε και διαμερίσματα και ιδιώτες για οποιαδήποτε βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα της κουζίνας, του μπάνιου, της αποχέτευσης. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με μακροχρόνια και οικονομικά αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε εργασία θελήσετε να μας αναθέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας με σκοπό να βελτιώσει την καθημερινότητα των πελατών της και να τους απαλλάξει από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Διαθέτουμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Συνδυάζουμε προσωπικό με άριστη εξειδίκευση με επαγγελματισμό και ευγένεια χαρακτήρα και αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας. Δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, με έδρα τη Νέα Μεσημβρία, με 25ετή εμπειρία , εξειδικεύεται στις Αποφράξεις αποχετεύσεων, στη Μεταφορά Λυμάτων και αναλαμβάνει κάθε είδους Καθαρισμό Αγωγών και Φρεατίων εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Η Εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ με 25ετή εμπειρία στις Αποφράξεις και στη Μεταφορά Λυμάτων, αναλαμβάνει κάθε είδους Καθαρισμό Αγωγών και Φρεατίων. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ, με έδρα στον Εύοσμο, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1992 με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας παρέχουν άμεση λύση στο πρόβλημά σας, με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε. Έχοντας στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα μέσα, άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα, και κάνοντας διάγνωση των αποχετευτικών δικτύων με κάμερα, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά και θα σας προτείνουμε συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας και να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ν. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εδώ και χρόνια παρέχω μόνιμε και λειτουργικές λύσεις στις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις που χρειάζεστε για τον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα. Η εξειδίκευση και άριστη τεχνογνωσία μου με βοηθάει στο να ανταποκρίνομαι σε οποιοδήποτε αίτημα των πελατών μου και να τους προσφέρω μακροχρόνια αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας. Είμαι σε θέσω να αντιληφθώ πολύ γρήγορα το πρόβλημα και να παρέχω άμεσες λύσεις και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Επιλέξτε με και εγγυώμαι την πλήρη ικανοποίησή σας και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της πείρα και το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στα συστήματα αποχέτευσης και απόφραξης που σας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε συστήματα βιντεοσκόπησης των σωληνώσεών σας καθώς και εξοπλισμό που εγγυάται την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΦΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ΑΛΦΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ είναι μια εταιρεία στον Εύοσμο, που αναλαμβάνει Αποφράξεις αποχετεύσεων άμεσα και αποτελεσματικά. Το εξειδικευμένο τμήμα της Άλφα Αποφρακτικής αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που καθημερινά ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας και σας παρέχει ολοκληρωμένε λύσεις. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία, ανεξάρτητα από το μέγεθός της με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επιδιώκουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα αποτελέσουν την καλύτερή μας διαφήμιση. Εμπιστευθείτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια