15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Δημήτριος Παπαδόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω οριστικές λύσεις για την ανακαίνιση των δωματίων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Έχω πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία για τις προσωπικές λαλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την βέλτιστη τεχνοτροπία της εργασίας. Επιλέγοντας μας θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, τόσο από λειτουργικής άποψης όσο και αισθητικής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Ασλανίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία μας με εξαετή παρουσία στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις για κάθε χώρο αναβαθμίζοντας κατακόρυφα την ποιότητα και την αξία του ακινήτου σας. Με σεβασμό στο περιβάλλον την αισθητική αλλά και τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, σας δίνουμε την δυνατότητα να ανανεώσετε το ακίνητο σας σε χαμηλό κόστος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας παρέχεται 10 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας. Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με την συστηματική και συνεχή παρουσία Πολιτικού Μηχανικού. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για τις εργασίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Χρυσοχοϊδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το Γραφείο 01, αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, προσφέροντας ονειρεμένους χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 2005 σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα μεγάλο πλήθος έργων και μελετών. Οι ικανότητες και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη διαρκή ενημέρωση για τη νομοθεσία, σας εγγυώνται ένα άριστο τελικό προϊόν με συνέπεια στην ποιότητα σχεδιασμού αλλά και υπευθυνότητα στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους εξωτερικούς μελετητές που συμμετέχουν στη σύνθεση του γραφείου ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου. Είμαστε δίπλα σας από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση κάθε έργου. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και την δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΝΤΡΕΤΣΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες για τη σωστή διεκπεραίωση των εργασιών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης!Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές και οι ευκολίες πληρωμής. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η ικανοποίησή των αναγκών του εκάστοτε πελάτη μας, το οποίο επιτυγχάνεται, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας,υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τα δικά σας έργα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AMMARI WORKS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το γραφείο μας προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 2008, με μεγάλη επιτυχία. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη συνεργασία μας με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μετάβαση από το σχεδιασμό και τη μελέτη στην υλοποίηση της κάθε επιθυμίας σας. Αυτό γίνεται με την υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και το σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή αλλά και με τη συνεχή επίβλεψη κάθε εργασίας από τους μηχανικούς του γραφείου μας. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, βρίσκεται πάντα κοντά σας για να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αναβάθμιση του χώρου σας, τόσο λειτουργικά όσο και σχεδιαστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανακαινιση Τωρα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το τεχνικό γραφείο μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας μελετάει, σχεδιάζει και υλοποιεί το όνειρό σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά με σκοπό τον σχεδιασμό ιδιαίτερων χώρων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και το έργο γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα με υλικά ποιότητας και με συνέπεια στον χρόνο. Πιστεύουμε πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές. Θα επισκεφτούμε τον χώρο σας δωρεάν, θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, και έπειτα θα σας παρουσιάσουμε μια πρόταση σχεδιασμού και μια εξατομικευμένη προσφορά. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε και να δημιουργήσουμε για εσάς την ιδανικότερη κατασκευή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Μπαμπούλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε έτσι ώστε να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Στόχος μας, δεν είναι απλά η ολοκλήρωση της εργασίας αλλά η απόλυτη ικανοποίηση σας, τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και αισθητικού αποτελέσματος. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τον χώρο σας και τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να εμπιστευθείτε σε εμάς την ανανέωση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάκης Ναζίρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δίνει λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση σπιτιού. Από την πιο μικρή επιδιόρθωση μέχρι την πιο απαιτητική εργασία η εταιρία μας, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αξιοπιστία, οργάνωση, χρήση ποιοτικών υλικών και σύγχρονου εξοπλισμού είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OPEN PLAN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς που εγγυώνται, άριστη ποιότητα εργασιών, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε υλικά και υπηρεσίες και συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης των έργων. Τα καλύτερα οικονομικά πακέτα προσφορών ανακαίνισης είναι εδώ και έτοιμα να προσαρμοστούν στο σπίτι σας. Οι πολιτικοί μηχανικοί μας έρχονται στο χώρο σας δωρεάν, ελέγχουν το ακίνητο, προτείνουν υλικά, δίνουν τεχνικές λύσεις και υπολογίζουν το κόστος της ανακαίνισης. Όλες οι ανακαινίσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις υλικών. Η εμπειρία μας σε τεχνικά έργα από το 1995, διασφαλίζει τη συνέπεια και σοβαρότητα που ψάχνετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPPA CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μελετών και κατασκευών μας ειδικεύεται στις Ανακαινίσεις επαγγελματικών και οικιακών χώρων, είτε πρόκειται για συνολική ανακατασκευή, είτε για μικρές επεμβάσεις σε υπάρχοντες χώρους, ή για τη συνέχιση παλαιότερης ανέγερσης. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επισκέπτονται το χώρο σας, ώστε να διερευνήσουν σε βάθος τις ανάγκες του. Προχωράμε με την πλήρη καταγραφή των αναγκαίων υπηρεσιών και των υλικών που θα χρειαστούν και ακολουθεί η αρχιτεκτονική μελέτη και το σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης. Αφού ολοκληρώσουμε τα παραπάνω, σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας, μαζί με τη σχετική οικονομική προσφορά και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ανακαινίσεων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή του ακινήτου σας, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Οι δαπάνες για ένα σύγχρονο σπίτι είναι, πλέον, μεγάλες και εμείς σας προσφέρουμε πολύ, πιο οικονομικά, λύσεις στο ήδη υπάρχον ακίνητό σας. Όλες οι εργασίες και τα μερεμέτια είναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, με εγγύηση των εργασιών. Σκοπός μας είναι η παροχή της ιδανικότερης και οικονομικότερης λύσης, συνδυασμένη με την καθημερινή επίβλεψη, για το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS MEREMETI - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας οποία αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπορεί να λύσει κάθε μικρό, μεγαλύτερο ή μέγιστο τεχνικό πρόβλημα που συναντήσατε, αλλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο μερεμέτι, από το να αλλάξουμε μια πρίζα, μέχρι την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες, που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ποιότητα εργασίας στο μικρότερο δυνατό κόστος. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KTITORS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών από το 2000. Ειδικεύεται στις ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες και αναλαμβάνει είτε απλές, είτε πολύπλοκες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας σάς εξασφαλίζει τη λύση που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, λόγω της εμπειρίας του προσωπικού αλλά και της επιλογής των κατάλληλων προμηθευτών. Πριν τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη, ενώ κάθε μας έργο συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζει μια ποιοτική και εγγυημένη ανακαίνιση του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ή ανακατασκευή του ακινήτου σας, είτε πρόκειται για κύρια κατοικία, είτε για εξοχική ή επαγγελματική στέγη. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής για εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας, τοποθετούμε παντός είδους γυψοσανίδες, εφαρμόζουμε μονώσεις προσόψεων και ορόφων και τοποθετούμε Θερμο-ηχομονωτικά κουφώματα. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και τεχνογνωσία, ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονος και τα υλικά μας άκρως ποιοτικά. Όλα τα παραπάνω, βέβαια, τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και τη γνώση του αντικειμένου της δουλειάς μας. Μια γνωριμία με την εταιρεία μας θα σας πείσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMES DESIGN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με την γενική ανακαίνιση, που θέλετε να εκτελέστε στον χώρο σας. Έχουμε υλοποιήσει πλήθος έργων στο χώρο των ανακαινίσεων, ανακατασκευών και επεκτάσεων, καθώς επίσης στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη - 15 ειδικοί στις ανακαινίσεις