15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Δημήτριος Παπαδόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε τον ανασχεδιασμό του μπάνιου σας, προσφέροντάς σας λύσεις ανώτερης ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, και γι' αυτό προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την βέλτιστη τεχνοτροπία της εργασίας αλλά και την καλύτερη ποιότητα των υλικών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε μας για εργασίες ονειρικές και επωφεληθείτε, πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανακαινιση Τωρα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες, εξασφαλίσουμε το σύγχρονο design του μπάνιου σας. Προτείνουμε πολλές και για όλα τα γούστα λύσεις ανακαίνισης μπάνιου. Οι προτάσεις μας είναι εξατομικευμένες, ανάλογες των προτιμήσεων και των αναγκών σας. Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας. Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και το έργο γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα με υλικά ποιότητας και με συνέπεια στον χρόνο. Πιστεύουμε πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, και να δημιουργήσουμε για εσάς την ιδανικότερη κατασκευή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάκης Ναζίρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, λειτουργώντας πάντα άμεσα και αποτελεσματικά. Από την τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών, αξεσουάρ, μέχρι την τελική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Από την πιο μικρή επιδιόρθωση μέχρι την πιο απαιτητική εργασία η εταιρία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, με επαγγελματισμό, άμεσα και με ασφάλεια, παρέχοντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Με μεγάλη πείρα στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων αντιμετωπίζουμε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό και λογικές τιμές κάθε πρόβλημα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Διαθέτω έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει την λύση σε κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΤΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δίνει λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Από την πιο μικρή επιδιόρθωση μέχρι την πιο απαιτητική εργασία η εταιρία μας, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αξιοπιστία, οργάνωση, χρήση ποιοτικών υλικών και σύγχρονου εξοπλισμού είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KTITORS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών από το 2000. Ειδικεύεται στις ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές οικιών και επαγγελματικών χώρων και μπορεί να ανακαινίσει με επαγγελματισμό και το μπάνιο σας. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες και αναλαμβάνει είτε απλές, είτε πολύπλοκες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας σάς εξασφαλίζει τη λύση που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, λόγω της εμπειρίας του προσωπικού αλλά και της επιλογής των κατάλληλων προμηθευτών. Πριν τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη, ενώ κάθε μας έργο συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Z2TECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μου που απαρτίζεται από ένα άρτια οργανωμένο και πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό είναι στην θέση να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και σχετίζεται με την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Αποσκοπούμε στην κατανόηση σε βάθος των αναγκών του πελάτη και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να εκπληρώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την επιθυμία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPPA CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μελετών και κατασκευών μας ειδικεύεται στις ανακαινίσεις επαγγελματικών και οικιακών μπάνιων, είτε πρόκειται για συνολική ανακατασκευή, είτε για μικρές επεμβάσεις σε υπάρχοντες χώρους. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επισκέπτονται το χώρο σας, ώστε να διερευνήσουν σε βάθος τις ανάγκες του. Προχωράμε με την πλήρη καταγραφή των αναγκαίων υπηρεσιών και των υλικών που θα χρειαστούν και ακολουθεί η αρχιτεκτονική μελέτη και το σχέδιο εσωτερικής διακόσμησης. Αφού ολοκληρώσουμε τα παραπάνω, σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας, μαζί με τη σχετική οικονομική προσφορά και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OPEN PLAN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπάνιων και αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς που εγγυώνται, άριστη ποιότητα εργασιών, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε υλικά και υπηρεσίες και συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης των έργων. Τα καλύτερα οικονομικά πακέτα προσφορών ανακαίνισης είναι εδώ και έτοιμα να προσαρμοστούν στο σπίτι σας. Οι πολιτικοί μηχανικοί μας έρχονται στο χώρο σας δωρεάν, ελέγχουν το ακίνητο, προτείνουν υλικά, δίνουν τεχνικές λύσεις και υπολογίζουν το κόστος της ανακαίνισης. Όλες οι ανακαινίσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις υλικών. Η εμπειρία μας σε τεχνικά έργα από το 1995, διασφαλίζει τη συνέπεια και σοβαρότητα που ψάχνετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες όπως και μεμονωμένες υπηρεσίες - λύσεις στην ανακαίνιση του μπάνιου σας. Με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα. Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο, συνεχώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της νέας αγοράς. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές και οι ευκολίες πληρωμής. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τον χώρο σας και τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να εμπιστευθείτε σε εμάς την ανανέωση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DOMES DESIGN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με την γενική ανακαίνιση, που θέλετε να εκτελέστε στο μπάνιο σας. Έχουμε υλοποιήσει πλήθος έργων στο χώρο των ανακαινίσεων, ανακατασκευών και επεκτάσεων, καθώς επίσης στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζει μια ποιοτική και εγγυημένη ανακαίνιση του μπάνιου σας. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα, η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και τεχνογνωσία, ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονος και τα υλικά μας άκρως ποιοτικά. Όλα τα παραπάνω, βέβαια, τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και τη γνώση του αντικειμένου της δουλειάς μας. Μια γνωριμία με την εταιρεία μας θα σας πείσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ανακαινίσεων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή του μπάνιου σας, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Οι δαπάνες για ένα σύγχρονο σπίτι είναι, πλέον, μεγάλες και εμείς σας προσφέρουμε πολύ, πιο οικονομικά, λύσεις στο ήδη υπάρχον ακίνητό σας. Όλες οι εργασίες και τα μερεμέτια είναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, με εγγύηση των εργασιών. Σκοπός μας είναι η παροχή της ιδανικότερης και οικονομικότερης λύσης, συνδυασμένη με την καθημερινή επίβλεψη, για το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS MEREMETI - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας οποία αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπάνιων μπορεί να λύσει κάθε μικρό, μεγαλύτερο ή μέγιστο τεχνικό πρόβλημα που συναντήσατε, αλλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο μερεμέτι, από το να αλλάξουμε μια πρίζα, μέχρι την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες, που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ποιότητα εργασίας στο μικρότερο δυνατό κόστος. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΑΛΑΜΠΕΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση αλλά και τον σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είτε πρόκειται για ένα σπίτι ή ένα κατάστημα. Όλες οι ανακαινίσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις υλικών. Η εμπειρία μας σε τεχνικά έργα μετράει πολλά χρόνια και διασφαλίζει τη συνέπεια και σοβαρότητα που ψάχνετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις