4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η κατασκευαστική μας εταιρία, Technopolis24 δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια στις τεχνικές εργασίες.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κατηγοριών, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Διαθέτουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θάνος Χατζηαθανασίου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δίνω ολοκληρωτικές απαντήσεις στο ερώτημα της ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας. Το άρτια εξοπλισμένο γραφείο μας, αποτελείται από Αρχιτέκτονες - Πολιτικούς μηχανικούς και Μηχανολόγους μηχανικούς, έμπειρους και υπεύθυνους, έχοντας κοινό στόχο την προσφορά ποιοτικών αποτελεσμάτων και υπηρεσιών. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τις κτιριακές του εγκαταστάσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχείων. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Γρηγοριάδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ενεργειακό Σπίτι, αναλαμβάνει την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών εσωτερικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες σας. Έχουμε ως στόχο την κάλυψη του μεγάλου κενού που υπάρχει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και ιδιαίτερα στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων που έχουν σχέση με αυτή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Θεσσαλονίκη - 4 επαγγελματίες