10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Παναγιώτης Στανίτσας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες απαντήσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και με συνέπεια προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων για τους χώρους σας, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Έχοντας μεγάλη πείρα στον χώρο των κατασκευών, καθώς και καταξιωμένους τεχνικούς, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον χώρο σας και δουλεύοντας με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και σε ότι έχει προσυμφωνηθεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και το ίδιο και οι εργασίες, που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας και γίνεται και εσείς ένας απο τους πολλούς ικανοποιημένους μας πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ Γ. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERIOR DESIGN BY ALIKI KAKLAMANOU - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας. Η θέληση για δημιουργία και η βαθύτερη ανάγκη για την τέχνη στη ζωή είναι η κινητήριος δύναμη που ωθεί κάθε έργο να έχει ύφος μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και ο κάθε άνθρωπος. Παρονομαστής είναι ο συνδυασμός των απαιτήσεών σας με το εργονομικά και αισθητικά 'ορθό'. Ρόλος της, να δώσει στο χώρο την έκφραση που ικανοποιεί το εκάστοτε ύφος, σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα του χώρου. Αποστολή της εταιρείας μας να υποστηρίζει τον πελάτη της από την αρχή και για πάντα, εξασφαλίζοντας εξαιρετικό design, υψηλής ποιότητας κατασκευές και ολοκληρωμένες λύσεις, με στόχο τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARISIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Σκουλούδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η άρτια εκπαιδευμένη στον κλάδο, ομάδα μου και εγώ ασχολούμαστε με τις ανακατασκευές δαπέδων και τις τοποθετήσεις πλακιδίων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και ομάδα απαρτιζόμενη από εξίσου έμπειρους τεχνικούς, προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες πάντοτε σεβόμενοι τον αγαπημένο σας χώρο και τις προτιμήσεις σας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε με επαγγελματισμό, οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και αγαπάμε την δουλειά μας. Υπευθυνότητα και λειτουργικότητα του αποτελέσματος είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και κάνουν τους πελάτες μας, να μας εμπιστεύονται κάθε εργασία τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KONSTANDIN SOTIRAQ LALAZI - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό, κάθε σχετική εργασία που μας ανατίθεται, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΖΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η πολυετή επιτυχημένη πορεία μου στον κλάδο με καθιστά τον ιδανικό επαγγελματία, που μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου, μπορούμε να αναλάβουμε πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την επιτυχημένη και επαγγελματική ολοκλήρωση και της δικής σας εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Ζωγράφου - 10 επαγγελματίες πλακιδίων