15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τάσσης Νίκος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρία μας, Τέντες Κένταυρος, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης από το 1965. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αναπτύξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αλλά και να προσφέρουμε μια μεγαλύτερη γκάμα εργασιών για τους πελάτες μας. Είμαστε οι ειδικοί στα συστήματα σκίασης και αναλαμβάνουμε επισκευή και τοποθέτηση σε τέντες απλές με βραχίονες, τέντες με Αντηρίδα, πέργκολες, κασετίνες, ρολοκουρτίνες. Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας αυτά τα χρόνια είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας, αλλά και οι πολύ καλές μας τιμές! Η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε μας εργασία είναι κύριο χαρακτηριστικό μας, όπως και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συνεργασίας μας! Παρέχουμε 10 χρόνια γραπτή εγγύηση, αποστολή και εγκατάσταση σε όλη την Ελλάδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Συρεσιώτης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των Συστημάτων Σκίασης από το 1987, προσφέροντας στους πελάτες μας άψογη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι γνώσεις και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών μας, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύεται από εγγύηση υλικών 5 ως 10 χρόνια. Διαθέτοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, καταρτισμένο σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που αφορούν την τέντα, μπορούμε να σας προσφέρουμε με απόλυτη συνέπεια τις υπηρεσίες μας, Ασφάλεια, εγγύηση, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, συνέπεια και άκρως προσιτές τιμές, συνιστούν τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Σεβόμαστε την επένδυσή σας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στο αποτέλεσμα εργασιών που τη δικαιώνει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΙΜΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Από το 1972 το κατάστημά μας στο Βύρωνα, που ειδικεύεται στις Τέντες, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα, για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες. Η εγγυημένη εξυπηρέτηση και εργασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματός μας. Σας παρέχονται ποιοτικώς τα καλύτερα τεντόπανα και συστήματα αυτοματισμού που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη δουλειά, από την ραφή του πανιού ως την τοποθέτηση, όπως επίσης και την επισκευή της ήδη υπάρχουσας τέντας σας. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε για όμορφες και ποιοτικές τέντες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας παρέχει τέντες και συστήματα σκίασης παντός είδους. Έπειτα από 40 χρόνια εξειδίκευσης στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρουμε πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα συστήματα εσωτερικής & εξωτερικής σκίασης, όπως απλές με σταθερά σίδερα, με βραχίονες, καποτίνες, κασετίνες, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, αυτοματισμούς Somfy, πέργκολες, πολυκαρβονικά, πάνελ, ραμποτέ, καφασωτά, στόρια, ρολοκουρτίνες, roman, καθώς και όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανοιγόμενων τεντών (περγοτέντες), όλα με τη γραπτή εγγύηση των επώνυμων προϊόντων μας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Τσιλιγιάννης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Μελετώντας με προσοχή και ακρίβεια τον χώρο σας, δίνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και σε δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας. Με γνώμονα πάντα τα παραπάνω θα μπορέσετε να επιλέξετε την πιο σωστή τιμή σε σχέση πάντα με την ποιότητα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρουσιάσουμε λύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η κατασκευή και η εγκατάσταση τέντας για τον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και καθημερινά ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας με εξαιρετικής ποιότητας ιδέες και λύσεις. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. επιλέξτε μας γιατί διακρινόμαστε από υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία και μπορούμε να προσφέρουμε άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους κατασκευής που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας το ζητήσετε!Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια επισκευές. αλλαγή πανιών, ειδικές κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για κατασκευή και τοποθέτηση ποιοτικής και λειτουργικής τέντας στον χώρο σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον τομέα, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχουμε εγγυημένη εξυπηρέτηση, αποτέλεσμα και αισθητική, όσον αφορά τα συστήματα σκίασης κάθε τύπου και τις τέντες που θέλετε να τοποθετήσετε, στους οικιακούς και εταιρικού σας χώρους. Συμβαδίζοντας με την εποχή που περνάμε, αναζητούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας. H τεράστια ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι εξελιγμένοι μηχανισμοί - αυτοματισμοί, καθώς και οι πολυάριθμες ιδέες για τη σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν τη σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς το απόλυτο καθήκον μας. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας! Προτιμήστε μας και λάβετε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και δικαιώνουν την επένδυσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και το προσωπικό μας ευγενικό, ενώ οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης τέντας στον χώρο σας με επαγγελματικά αποτελέσματα που εξασφαλίζουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόφιλος Γεωργίου - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ασχολούμαστε με την τοποθέτηση παντός τύπου τέντας, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές και οικιακές σας ανάγκες. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας η ικανοποίηση των αναγκών σας και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε στη διάθεσή σας για μια προσφορά απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και όλα αυτά άμεσα και με προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε την δική σας τέντα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και αναλαμβάνουμε και την εγκατάστασή της με μοναδικό στόχο να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Η υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εργασίας μας καθώς και η άρτια τεχνογνωσία των επαγγελματιών μας εγγυώνται την πλήρη ικανοποίησή σας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεση εξυπηρέτηση και με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Grzegorz Bulczynski - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις συστημάτων σκίασης και στις τέντες, σε οικία ή γραφείο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Στην διάθεση μου έχω ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα. Κατέχουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των δικών σας αναγκών. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στα υλικά και τον εξοπλισμό στον τομέα μας και φροντίζουμε να τα ενσωματώνουμε για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με μεράκι και υπευθυνότητα θα φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Μην αργείτε, ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Ζωγράφου - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες