20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Βρίσκομαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Επισκευάζω οποιοδήποτε μοντέλο επαγγελματικού ψυγείου και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητά του. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια. Επιδιώκω την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ταχύτατα αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας. Εμπιστευθείτε με και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο του κλιματισμού και των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία και μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια. Οι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για επαγγελματικά αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τσαφάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προτείνω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους λειτουργικά κλιματιστικά υψηλής αποδοτικότητας. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου γιατί πιστεύουμε ότι οφείλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας και χαμηλού κόστους. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Η ευχαρίστηση και η μακροχρόνια συνεργασία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας με την εγγύηση της άμεσης εξυπηρέτησης οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείτε και όλα αυτά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους ψυκτικούς που καθημερινά δίνουν οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η άρτια τεχνογνωσία μας και η αγάπη για την εργασία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μας αναθέτετε. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και την εξασφαλίζουμε παραδίδοντας τέλεια λειτουργικά κλιματιστικά. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Μιχάλης Γεωργίου και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζω υπευθυνότητα και συνέπεια με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Χαρακτηρίζομαι για την επιμονή μου στην παράδοση επαγγελματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σκοπός μου είναι να έχω αποτελέσματα που με αντιπροσωπεύουν σαν επαγγελματία αλλά και που παράλληλα δίνουν ευχαρίστηση στους πελάτες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης, έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Φροντίζω να παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μου και να ανανεώνω τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ για να μπορώ να δώσω λύσεις σε κάθε κλιματιστικό ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τιμές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ 724 ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επισκευή και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και παρέχουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και την παράδοση λειτουργικών κλιματιστικών. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχει ο χώρος σας την θερμοκρασία που επιθυμείτε και να μην ταλαιπωρείστε από κρύο ή από ζέστη. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία να αναλάβουν την εργασία σας και να επισκευάσουν ή να εγκαταστήσουν το κλιματιστικό σας άμεσα και αποτελεσματικά. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας παρέχουμε μακροχρόνιες λύσεις. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για την επισκευή και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρίσκομαι στη θέση να προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, η οργάνωση, η συνέπεια και ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στοχεύω στην πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με χαμηλό κόστος. Είμαι σε ετοιμότητα να αναλάβω το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ως έμπειρος ψυκτικός αναλαμβάνω, μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο, συνεργείο μου οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευές και εγκαταστάσεις όλων των τύπων και μοντέλων επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας.Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΦΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Τσάφος Νικόλαος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτω δίνω άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η συνέπεια που δείχνω στο χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να έχω απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες σεβόμενος πάντα τις ανάγκες τους και με γνώμονα την σωστή επένδυση των χρημάτων τους σε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζερβόπουλος και δίνω εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου εδώ και χρόνια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του πελάτη, δίνω εξαιρετικά αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών μου παραδίδω πλήρως λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή σας να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε και στις καλύτερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Εξυπηρετώ καθημερινά πολλούς πελάτες και έχω έρθει σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Στόχος μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Διαθέτουμε έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που εγγυώνται υψηλές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Νικόλαος Καρτσάκης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και καθημερινά. Συνδυάζω προσοχή στην λεπτομέρεια και συνέπεια στην εργασία μου, με ευγένεια στον χαρακτήρα. Αναλαμβάνω να δώσω στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει άμεσα και οικονομικά. Στόχος μου είναι να έχω ικανοποιημένους πελάτες που θα θελήσουν να έχουμε μια περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας και η εγγυημένη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ με μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Είμαι η πρώτη επιλογή στα κλιματιστικά και είμαι έτοιμος να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Αντώνιος Σαρτζετάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού εξασφαλίζοντας επιτυχημένα αποτελέσματα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνεται για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις στον χώρο μας. Χαρακτηρίζομαι για την ευγένεια του χαρακτήρα μου αλλά και για την αγάπη για την εργασία μου. Απόλυτος σκοπός μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου και η παράδοση μακροχρόνιων λύσεων. Το κλιματιστικό σας έπειτα από την εργασία θα είναι σαν καινούργιο. Είμαι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού που έχετε στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της ψύξης και είμαι σε θέση να μπορώ να αφουγκραστώ τις κοινές ανησυχίες των πελατών μου, προκειμένου να τους προσφέρω τις λύσεις που χρειάζονται. Φροντίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και συνεργάζομαι με εταιρείες του χώρου για να εξασφαλίζω ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων. Δέχομαι όλα τα σύγχρονα μοντέλα και μάρκες. Είμαι στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Βασίλειος Μηλιώνης και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών και συγκεκριμένα αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνω εργασίες μεγάλης και μικρής κλίμακας και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας μπορούν να παραδώσουν επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου και μοναδικό σκοπό έχω την ικανοποίηση των πελατών μου με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και βρίσκομαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας και να σας χαρίσω τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙ8ΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Έχουμε αναπτύξει πιστό πελατολόγιο που μας εμπιστεύεται πληθώρα εργασιών και οι τεχνίτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ευγενικοί. Οποιαδήποτε μοντέλο επαγγελματικού ψυγείου και να διαθέτετε εμείς μπορούμε να το αναλάβουμε και να το επισκευάσουμε ή να το εγκαταστήσουμε. Χαρακτηριζόμαστε από προσιτές τιμές και ποιοτική εργασία. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες αλλά και σε ποιοτικές εργασίες που θα μας εδραιώσουν στον χώρο ως την πρώτη επιλογή στα επαγγελματικά ψυγεία. Είμαι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα των επισκευών συσκευών και συγκεκριμένα δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με γνώμονα την υπευθυνότητά μας, τη γνώση μας και τη συνέπειά μας, αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό κάθε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και για όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Ιωάννης Χαλκιάς και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου στον χώρο σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλύω πληθώρα προβλημάτων με επαγγελματισμό και ασφάλεια και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ζωγράφου - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί