20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Βρίσκομαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Επισκευάζω οποιοδήποτε μοντέλο επαγγελματικού ψυγείου και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητά του. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια. Επιδιώκω την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ταχύτατα αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας. Εμπιστευθείτε με και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο του κλιματισμού και των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία και μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια. Οι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για επαγγελματικά αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τσαφάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προτείνω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η πολυετής πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία που διαθέτω, μου δίνουν την ικανότητα να ανταποκρίνομαι άμεσα στις απαιτήσεις των διαφορετικών μοντέλων, προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύω σε άμεση εξυπηρέτηση και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να σας προσφέρω ολοκληρωμένα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε με και θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα των επισκευών συσκευών και συγκεκριμένα δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με γνώμονα την υπευθυνότητά μας, τη γνώση μας και τη συνέπειά μας, αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό κάθε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και για όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνω οριστικές και εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων παντός τύπου και κάθε μάρκας για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διακρίνομαι για τον επαγγελματισμό μου,τις προσιτές τιμές που προσφέρω, και τον ολοκληρωμένο και με διάρκεια στον χρόνο αποτέλεσμα. Για μένα είναι πολύ σημαντική η χρήση εξοπλισμού και υλικών υψηλών προδιαγραφών και επιδιώκω να ολοκληρώνω επιτυχημένα κάθε μου εργασία και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά,για την υπηρεσία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TN CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας διαθέτει ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας προσφέρει λειτουργικά αποτελέσματα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τιμές που ξαφνιάζουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας οι οποίοι μας προτιμούν και μελλοντικά για τις εργασίες τους. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους. Αναλαμβάνουμε την εργασίας σας άμεσα και οικονομικά αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης, έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Φροντίζω να παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μου και να ανανεώνω τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ για να μπορώ να δώσω λύσεις σε κάθε κλιματιστικό ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τιμές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Ιωάννης Χαλκιάς και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου στον χώρο σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλύω πληθώρα προβλημάτων με επαγγελματισμό και ασφάλεια και εγγυώμαι πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Μιχάλης Γεωργίου και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζω υπευθυνότητα και συνέπεια με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Χαρακτηρίζομαι για την επιμονή μου στην παράδοση επαγγελματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σκοπός μου είναι να έχω αποτελέσματα που με αντιπροσωπεύουν σαν επαγγελματία αλλά και που παράλληλα δίνουν ευχαρίστηση στους πελάτες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙ8ΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Έχουμε αναπτύξει πιστό πελατολόγιο που μας εμπιστεύεται πληθώρα εργασιών και οι τεχνίτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ευγενικοί. Οποιαδήποτε μοντέλο επαγγελματικού ψυγείου και να διαθέτετε εμείς μπορούμε να το αναλάβουμε και να το επισκευάσουμε ή να το εγκαταστήσουμε. Χαρακτηριζόμαστε από προσιτές τιμές και ποιοτική εργασία. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες αλλά και σε ποιοτικές εργασίες που θα μας εδραιώσουν στον χώρο ως την πρώτη επιλογή στα επαγγελματικά ψυγεία. Είμαι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCLIMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας με πολυετή της πείρα στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων, σας εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εργασία και άψογα λειτουργική συσκευή. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς που καθημερινά αναλαμβάνουν και φέρνουν εις πέρας πλήθος εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και να συνεργαστούμε και πάλι στο μέλλον. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την προσφερόμενη αξία της υπηρεσίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Εξυπηρετώ καθημερινά πολλούς πελάτες και έχω έρθει σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Στόχος μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Διαθέτουμε έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που εγγυώνται υψηλές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΦΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Τσάφος Νικόλαος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτω δίνω άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η συνέπεια που δείχνω στο χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να έχω απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες σεβόμενος πάντα τις ανάγκες τους και με γνώμονα την σωστή επένδυση των χρημάτων τους σε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζερβόπουλος και δίνω εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου εδώ και χρόνια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του πελάτη, δίνω εξαιρετικά αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών μου παραδίδω πλήρως λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή σας να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε και στις καλύτερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TN CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ψύξης, της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων εδώ και χρόνια και αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση όλων των εταιρειών ψυγείων, γρήγορα και με επαγγελματισμό. Είμαστε άμεσα κοντά σας με λογικές τιμές. Εγγυόμαστε την άμεση επισκευή της συσκευής σας και την παράδοση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων άμεσα και υπεύθυνα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις εποχής. Προτιμήστε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Γεωργίου και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία που μου δίνει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα σε επαγγελματικά ψυγεία και έχω φέρει εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και του προτείνω πάντα ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις.Στοχεύω σε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και σε απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ως έμπειρος ψυκτικός αναλαμβάνω, μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο, συνεργείο μου οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευές και εγκαταστάσεις όλων των τύπων και μοντέλων επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας.Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους ψυκτικούς που καθημερινά δίνουν οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η άρτια τεχνογνωσία μας και η αγάπη για την εργασία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μας αναθέτετε. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και την εξασφαλίζουμε παραδίδοντας τέλεια λειτουργικά κλιματιστικά. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους λειτουργικά κλιματιστικά υψηλής αποδοτικότητας. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου γιατί πιστεύουμε ότι οφείλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας και χαμηλού κόστους. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Η ευχαρίστηση και η μακροχρόνια συνεργασία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας με την εγγύηση της άμεσης εξυπηρέτησης οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείτε και όλα αυτά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ζωγράφου - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί