20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου σας. Βρίσκομαι στον χώρο του κλιματισμού και των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Επισκευάζω οικιακά ψυγεία και πλυντήρια όλων των εταιρειών. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Νταλάκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο του κλιματισμού και των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση του κλιματιστικού σας και επισκευάζουμε οικιακά ψυγεία και πλυντήρια όλων των εταιρειών. Διακρινόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τσαφάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω την επισκευή και τη συντήρηση του κλιματιστικού σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να δώσω αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα σας. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TN CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας λειτουργεί στο χώρο της ψύξης, της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων.Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση όλων των εταιρειών ψυγείων, γρήγορα και με επαγγελματισμό.Είμαστε άμεσα κοντά σας με λογικές τιμές.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Μιχάλης Γεωργίου και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζω υπευθυνότητα και συνέπεια με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Σκοπός μου είναι να έχω αποτελέσματα που με αντιπροσωπεύουν σαν επαγγελματία αλλά και που παράλληλα δίνουν ευχαρίστηση στους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού που έχετε στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της ψύξης και είμαι σε θέση να μπορώ να αφουγκραστώ τις κοινές ανησυχίες των πελατών μου, προκειμένου να τους προσφέρω τις λύσεις που χρειάζονται. Δέχομαι όλα τα σύγχρονα μοντέλα και μάρκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΛΤΣΕΤΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η οικογενειακή μας επιχείρηση βρίσκεται στον χώρο από το 1970, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση τόσο στις ηλεκτρολογικές εργασίες όσο και στο service και την πώληση οικιακών μικρών και μεγάλων συσκευών. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες και μάρκες επαγγελματικών ψυγείων, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ως έμπειρος ψυκτικός αναλαμβάνω, μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο, συνεργείο μου οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευές και εγκαταστάσεις όλων των τύπων και μοντέλων επαγγελματικών ψυγείων στον χώρο σας.Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCLIMA - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα και δίνουμε συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις για τον πελάτη. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙ8ΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.Έχουμε αναπτύξει πιστό πελατολόγιο που μας εμπιστεύεται πληθώρα εργασιών και οι τεχνίτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ευγενικοί. Χαρακτηριζόμαστε από προσιτές τιμές και ποιοτική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Η πολυετής πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία που διαθέτω, μου δίνουν την ικανότητα να ανταποκρίνομαι άμεσα στις απαιτήσεις των διαφορετικών μοντέλων, προσφέροντας λειτουργικά αποτελέσματα. Στοχεύω σε άμεση εξυπηρέτηση και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΟΔΙΤΗΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για την επισκευή και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρίσκομαι στη θέση να προσφέρω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, η οργάνωση, η συνέπεια και ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Νταλάκος Παναγιώτης και είμαι εδώ να δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Συνδυάζω ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρω και εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Σκοπός μου είναι να έχω ευχαριστημένους πελάτες και δουλειές που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την προσοχή που δείχνω στην δουλειά μου. Επιλέξτε με και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΦΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Τσάφος Νικόλαος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτω δίνω άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να έχω απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες σεβόμενος πάντα τις ανάγκες τους και με γνώμονα την σωστή επένδυση των χρημάτων τους σε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TN CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας διαθέτει ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας προσφέρει λειτουργικά αποτελέσματα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τιμές που ξαφνιάζουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCLIMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων, σας εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εργασία και άψογα λειτουργική συσκευή. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την προσφερόμενη αξία της υπηρεσίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζερβόπουλος και δίνω εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του πελάτη, δίνω εξαιρετικά αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή σας να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε και στις καλύτερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΣΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα των επισκευών συσκευών. Με γνώμονα την υπευθυνότητά μας, τη γνώση μας και τη συνέπειά μας, αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό κάθε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων παντός τύπου και κάθε μάρκας για τον επαγγελματικό σας χώρο.Διακρίνομαι για τον επαγγελματισμό μου,τις προσιτές τιμές που προσφέρω, και τον ολοκληρωμένο και με διάρκεια στον χρόνο αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά,για την υπηρεσία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτω μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Οι τιμές μου είναι προσιτές και η ποιότητα της εργασίας μου υψηλή. Συνδυάζω συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια, με εξοπλισμό και ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και εγγυώμαι άψογα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ζωγράφου - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…