15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Παναγιώτης Στανίτσας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες απαντήσεις στις ανακατασκευές πατωμάτων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και με συνέπεια προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε δουλειά, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Χρήστος Αναστασάκης και μαζί με την έμπειρη ομάδα μου φέρνουμε εις πέρας εργασίες επισκευή και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XFLOOR - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Γ. Α.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση και την επισκευή πατωμάτων και δαπέδων με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERIOR DESIGN BY ALIKI KAKLAMANOU - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Το δημιουργικό γραφείο Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων INTERIOR DESIGN BY ALIKI KAKLAMANOU, δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών επισκευής και τοποθέτησης πατώματος και δαπέδων με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αγκών των πελατών του. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτιος Παπασπύρου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνω οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης πατώματος και ανακατασκευής δαπέδων, για την οικία ή το γραφείο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών ειδικών δαπέδων και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, με κοινό σκοπό να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αφοι ΕΡΙΚΤΣΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαστε η εγγυημένη λύση στην αναζήτησή σας για την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Τα υλικά μας επιλέγονται πολύ προσεκτικά και διαθέτουμε μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ν. Δατσίκας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Ιωάννης Δατσίκας και αναλαμβάνω να ανακατασκευάσω το πάτωμα και το πάτωμα τον ονείρων σας. Έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών ειδικών δαπέδων και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ώστε να παρέχουμε σε εσάς το αποτέλεσμα που είχατε φανταστεί. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, με στόχο να παράγουμε αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Τα στοιχεία για τα οποία μας ξεχωρίζουν οι πελάτες μας είναι η ποιότητα των υλικών μας και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι έμπειρος ξυλουργός και διαθέτω πείρα στον τομέα της τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μου αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μου. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εγώ και η ομάδα μου μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Αντώνης Γιακουμής και δίνω επαγγελματικές λύσεις για τις υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής του πατώματος και των δαπέδων σας με σκοπό την παράδοση αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε την συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας και την εκτίμηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Δαλαρης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Παναγιώτης Δάλαρης και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου εδώ και χρόνια φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία που σχετίζεται με πατώματα και δάπεδα επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δραστηριοποιείται στις Ξυλουργικές Εργασίες και συγκεκριμένα μπορεί να δώσει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΕΡΑΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρηση ΣΕΡΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ έχει ως αντικείμενο παντός είδους εργασίες για την επισκευή και την τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Θανάσης Νίκας και βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αναλάβω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων στον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συνεργάτες μου κι εγώ τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Ιωάννης Καραβοκύρης και δραστηριοποιούμαι στον τομέα της επισκευής και της τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διαθέτω εξειδικευμένο συνεργείο που προτείνει εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΒΕΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επιχείρησή μας διαθέτει την πείρα και τους συνεργάτες για να αναλάβει τις εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε για τα πατώματα και τα δάπεδά σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Ζωγράφου - 15 επαγγελματίες