3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Ζωγράφου

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Δέσποινα Δραπανιώτη - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχω υπηρεσίες σχεδιασμού γραφικών και λογότυπου, αλλά και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της γραφιστικής επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετώ άμεσα και γρήγορα τους περισσότερους πελάτες μου. Μερικά χαρακτηριστικά της εργασίας μου είναι η ευγένεια μου προς τους πελάτες και η αφοσίωση που δείχνω για μία υψηλών προδιαγραφών δουλειά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΡΙΤΣΗΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω υπηρεσίες γραφιστικής και σχεδιασμού γραφικών για επαγγελματική χρήση, ενώ μπορώ να αναλάβω και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της γραφιστικής με αποτέλεσμα να μπορώ να παραδώσω έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Παρέχω επιλογές και προσπαθώ να αφουγκραστώ τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Χαρακτηρίζομαι από την υπευθυνότητα και την ευγένεια, απέναντι στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GRAPHOTECNICA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρία GRAPHOTECNICA, αναλαμβάνει εργασίες γραφιστικής, παραγωγής γραφικών και σχεδιασμού λογότυπου για επιχειρήσεις ή ιδιώτες. Δραστηριοποιούμαστε χρόνια στον χώρο της γραφιστικής με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αλλά και τεχνικά κατάλληλα αποτελέσματα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια ως προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ