3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Δημήτρης Βέρρης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ζωγράφου Αττική 157 73

Το γραφείο μου εξυπηρετεί πελάτες παρέχοντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Για πολλά έτη βρίσκομαι στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος στους επιχειρηματίες πελάτες μου για πολλά ακόμα χρόνια. Τους βοηθάω να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε φορολογούμενο που μας χρειάζεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Αρβανιτόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχω ποιοτικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αλλά και απλούς φορολογούμενους. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της λογιστικής, βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, ώστε να τους βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Στόχος μου είναι να χτίζω μακροχρόνιες σχέσεις επαγγελματισμού με τους πελάτες ώστε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μετά το πέρας της εργασίας που μου ανέθεσαν. Δουλεύω με συνέπεια και σεβασμό, πάντοτε προσπαθώντας να ικανοποιώ τις απαιτήσεις σας με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βασιλοπούλου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ζωγράφου Αττική 157 73

Αναλαμβάνω λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες προσφέροντας ασυναγώνιστες υπηρεσίες. Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στον χώρο της λογιστικής με φιλοδοξία να συνεχίσω να παρέχω υπηρεσίες στους πελάτες μου με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα. Τους βοηθάω να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα βρίσκομαι δίπλα τους για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική ή λογιστική συμβουλή χρειαστούν. Φυσικά αναλαμβάνω και μικρότερης κλίμακας εργασίες όπως συμπληρώσεις φορολογικών δηλώσεων και δηλώσεις ΦΠΑ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής Ζωγράφου - 3 επαγγελματίες Λογιστές