16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Παναγιώτης Νταλάκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρίσκομαι στον χώρο του κλιματισμού και των επισκευών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1994, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία και μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διακρίνομαι για την ποιότητα των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση με ήθος και συνέπεια. Οι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για επαγγελματικά αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Τσαφάς - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προτείνω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και άρτια τεχνογνωσία, μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρω λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυώμαι το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα της επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού που έχετε στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της ψύξης και είμαι σε θέση να μπορώ να αφουγκραστώ τις κοινές ανησυχίες των πελατών μου, προκειμένου να τους προσφέρω τις λύσεις που χρειάζονται. Φροντίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και συνεργάζομαι με εταιρείες του χώρου για να εξασφαλίζω ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων. Δέχομαι όλα τα σύγχρονα μοντέλα και μάρκες. Είμαι στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROCLIMA - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα και δίνουμε συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις για τον πελάτη. Ποτεραιότητά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Φροντίζουμε συνεχώς να εξελίσσουμε τις τεχνικές μας για να βελτιώνουμε τον χρόνο παράδοσης επαγγελματικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης, έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Φροντίζω να παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μου και να ανανεώνω τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ για να μπορώ να δώσω λύσεις σε κάθε κλιματιστικό ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τιμές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Μιχάλης Γεωργίου και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζω υπευθυνότητα και συνέπεια με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Χαρακτηρίζομαι για την επιμονή μου στην παράδοση επαγγελματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σκοπός μου είναι να έχω αποτελέσματα που με αντιπροσωπεύουν σαν επαγγελματία αλλά και που παράλληλα δίνουν ευχαρίστηση στους πελάτες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους ψυκτικούς που καθημερινά δίνουν οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η άρτια τεχνογνωσία μας και η αγάπη για την εργασία μας, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία μας αναθέτετε. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και την εξασφαλίζουμε παραδίδοντας τέλεια λειτουργικά κλιματιστικά. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τιμές ιδιαίτερα χαμηλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους λειτουργικά κλιματιστικά υψηλής αποδοτικότητας. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου γιατί πιστεύουμε ότι οφείλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας και χαμηλού κόστους. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Η ευχαρίστηση και η μακροχρόνια συνεργασία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας με την εγγύηση της άμεσης εξυπηρέτησης οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείτε και όλα αυτά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Αντώνιος Σαρτζετάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού εξασφαλίζοντας επιτυχημένα αποτελέσματα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνεται για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις στον χώρο μας. Χαρακτηρίζομαι για την ευγένεια του χαρακτήρα μου αλλά και για την αγάπη για την εργασία μου. Απόλυτος σκοπός μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου και η παράδοση μακροχρόνιων λύσεων. Το κλιματιστικό σας έπειτα από την εργασία θα είναι σαν καινούργιο. Είμαι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ 724 ΔΟΥΛΟΥΜΠΕΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η επισκευή και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και παρέχουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και την παράδοση λειτουργικών κλιματιστικών. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχει ο χώρος σας την θερμοκρασία που επιθυμείτε και να μην ταλαιπωρείστε από κρύο ή από ζέστη. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία να αναλάβουν την εργασία σας και να επισκευάσουν ή να εγκαταστήσουν το κλιματιστικό σας άμεσα και αποτελεσματικά. Μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας παρέχουμε μακροχρόνιες λύσεις. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Βασίλειος Μηλιώνης και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών και συγκεκριμένα αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνω εργασίες μεγάλης και μικρής κλίμακας και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας μπορούν να παραδώσουν επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου και μοναδικό σκοπό έχω την ικανοποίηση των πελατών μου με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και βρίσκομαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας και να σας χαρίσω τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TN CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας έχοντας χρόνια εμπειρίας διαθέτει ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μας προσφέρει λειτουργικά αποτελέσματα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τιμές που ξαφνιάζουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας οι οποίοι μας προτιμούν και μελλοντικά για τις εργασίες τους. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους. Αναλαμβάνουμε την εργασίας σας άμεσα και οικονομικά αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Νικόλαος Καρτσάκης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και καθημερινά. Συνδυάζω προσοχή στην λεπτομέρεια και συνέπεια στην εργασία μου, με ευγένεια στον χαρακτήρα. Αναλαμβάνω να δώσω στο κλιματιστικό σας την λειτουργικότητα που του αξίζει άμεσα και οικονομικά. Στόχος μου είναι να έχω ικανοποιημένους πελάτες που θα θελήσουν να έχουμε μια περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας και η εγγυημένη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ με μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Είμαι η πρώτη επιλογή στα κλιματιστικά και είμαι έτοιμος να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Νταλάκος Παναγιώτης και είμαι εδώ να δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Συνδυάζω ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρω και εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλων των μοντέλων των κλιματιστικών. Το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ταχύτητα διεκπεραίωσης της κάθε εργασίας. Σκοπός μου είναι να έχω ευχαριστημένους πελάτες και δουλειές που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την προσοχή που δείχνω στην δουλειά μου. Επιλέξτε με και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Παναγιώτης Καψιμάλης, έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Φροντίζω να παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μου και να ανανεώνω τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ για να μπορώ να δώσω λύσεις σε κάθε κλιματιστικό ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τιμές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΦΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Τσάφος Νικόλαος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτω δίνω άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η συνέπεια που δείχνω στο χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να έχω απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες σεβόμενος πάντα τις ανάγκες τους και με γνώμονα την σωστή επένδυση των χρημάτων τους σε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Ζωγράφου - 16 ειδικοί στα κλιματιστικά