15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Ζωγράφου

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΤΣΙΜΕΛΑΣ - ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία επισκευής μικροσυσκευών στον χώροι σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση Ποιότητας - Χρόνου - Τιμής, για μια ΑΡΙΣΤΗ επισκευή. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και από την άμεση εξυπηρέτησή μας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Γεώργιος Ζερβόπουλος και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Για να εξασφαλίσουμε αποδοτική και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας, η Τεχνική μας Υπηρεσία διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο 160 Εξουσιοδοτημένων Τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διαρκής και άμεση εκπαίδευση και υποστήριξη του δικτύου μας, όπως και η προμήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, εγγυάται αποτελεσματική υποστήριξη και απόλυτη ποιότητα. Εκτός από ικανότητα και εμπιστοσύνη, το δίκτυό μας προσφέρει υποστήριξη και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Στόχος μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου φέρνουμε εις πέρας επισκευές μικροσυσκευών. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας!Η άμεση εξυπηρέτηση και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε εξασφαλίζουν για εμάς εγγυημένα αποτελέσματα και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας ανά πάσα στιγμή αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Οι τεχνικοί μας αποτελούν την πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής μικροσυσκευών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Παρέχουμε εγγυημένες προτάσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας και μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την λειτουργικότητα της συσκευής σας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Δίνουμε εγγυημένες λύσεις με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σας για κάθε εργασία επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα του και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά και να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΟΔΙΤΗΣ SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών με προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας, όπως και η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, εξασφαλίζουν για τους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα για την συσκευή σας. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένου πελάτες που θα μας προτιμήσουν και σε μελλοντικές τους εργασίες. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας ευχαριστήσουμε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΣΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας προσφέρει άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση σε παντός είδους εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα και η άρτια τεχνογνωσία που μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και φροντίζουμε να του παραδίδουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας καθημερινά. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MARAKOS SERVICE - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαστε έμπειρη ομάδα τεχνικών και φέρνουμε εις πέρας εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εξαιρετικά αποτελέσματα . Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά ποιοτικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Ιωάννης Χαλκίας και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χαρακτηρίζομαι από τους πελάτες μου ως οργανωτικός και τελειομανής. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να ανταποκριθώ ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου και γι' αυτό φροντίζω να τους παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα χαρώ να αναλάβω την επιδιόρθωση και της δικής σας συσκευής και να της παρέχω την λειτουργικότητα που της αξίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Ονομάζομαι Γιώργος Γιαννέλος και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα της επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ακολουθώ πιστά την ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα λύσεις σε καθημερινά τεχνικά προβλήματα και να παραδίδω στους πελάτες μου τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μερικά στοιχεία της δουλειάς μου είναι οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του πελάτη. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μου και τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρω. Στοχεύω σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου. Η εργασία μου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε και η τιμή μου θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι ο Δημήτριος Κωνσταντόπουλος και αναλαμβάνω εργασίες επισκευής μικροσυσκευών μαζί με το καταρτισμένο προσωπικό μου. Δραστηριοποιούμστε στον χώρο των επισκευών για πολλά έτη και έχοντας ολοκληρώσει πολλές εργασίες, μικρού και μεγάλου μεγέθους, βρισκόμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Μας χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση σας στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες και εξασφαλίζουμε τέλεια λειτουργικότητα για την συσκευή σας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και επωφεληθείτε από όλες τις απόψεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω την πλήρη εξυπηρέτησή σας σε ζητήματα επισκευής μικροσυσκευών. Η επιχείρησή μου καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι: επισκευάζει ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικά πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικά πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, απορροφητήρες, φούρνους μικροκυμάτων.Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟ - SERVICES ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής μικροσυσκευών εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Είμαστε στον κλάδο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και επιδιορθώσεων για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που σας ανησυχούν. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας καθώς και οι προσιτές μας τιμές αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία οι πελάτες μας, μας προτιμούν. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας και φροντίζουμε να τους παρέχουμε εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας για πλήρως λειτουργικές συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, παρέχει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις σε παντός είδους εργασίες επισκευής μικροσυσκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Καλύπτουμε όλο το σύνολο των εργασιών που μπορεί να προκύψει σε ένα νοικοκυριό η σε μια επιχείρηση και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βρισκόμαστε μαζί σας όποτε μας το ζητήσετε. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας στους πελάτες μας. Περιμένουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με οικονομικά αποτελέσματα και οι τιμές μας να είστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ