3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χολαργός Αττική 155 61

Είμαι ο Παντελής Ρεμούνδος και προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ENDERGY Ε.Π.Ε. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους συνεργάτες και παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PROCAMINE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση τζακιών στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πάνω πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Χολαργός