3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Θανάσης Οικονόμου - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χολαργός Αττική 155 61

Τοποθετούμε υψηλής ποιότητας τέντες απόλυτα στο χώρο σας και σας προσφέρουν καλαισθησία και ασφάλεια! Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την τοποθέτηση πέργκολας εξωτερικού χώρου. Χαρακτηριζόμαστε από επαγγελματισμό, συνέπεια και οργάνωση και προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης τεντών στον χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την εργασία σας και να επιλέξουν για εσάς υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια απέναντι στους πελάτες, η ποιότητα της εργασίας μας, αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Ζητήστε προσφορά για την εργασία που θέλετε να υλοποιήσετε, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χολαργός Αττική 155 61

Ονομάζομαι Ευάγγελος Παπαστάμος και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης με τέντες υψηλών προδιαγραφών. Η εμπειρία μου στον χώρο αυτό μετρά εδώ και 42 χρόνια. Έχοντας άριστες τεχνικές γνώσεις έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε μια γκάμα εργασιών όπως, εγκατάσταση, επισκευή αλλά και πλύσιμο τεντών. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Χολαργός - 3 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες